ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Τρεις τροφές που δεν πρέπει να τρώτε ποτέ!

Τρεις τροφές που δεν πρέπει να τρώτε ποτέ!

Υπάρχουν διάφορες τροφές που δεν κάνουν πολύ καλό στην υγεία σας επειδή έχουν μικρή θρεπτική αξία.

Υπάρχουν όμως και μερικές που όχι μόνο πρέπει να τις περιορίσετε στην διατροφή σας, αλλά -αν είναι δυνατό- να τις εξαλείψετε τελείως.

Δείτε ποιες είναι αυτές:

Μαργαρίνη

Υπάρχουν πάρα πολλά ανθυγιεινά συστατικά στη μαργαρίνη και σε άλλα προϊόντα που "μιμούνται" το βούτυρο. Μερικά από αυτά είναι τα τρανς λιπαρά, οι γαλακτωματοποιητές και τα συντηρητικά, το εξάνιο και άλλοι τοξικοί διαλύτες. Το ακατέργαστο βούτυρο γάλακτος -όταν προέρχεται από ζώα που βοσκούν ελεύθερα- είναι πλούσιο σε ευεργετικά συστατικά όπως το λινελαϊκό οξύ (CLA), το οποίο είναι γνωστό πως βοηθάει στην καταπολέμηση του καρκίνου και του διαβήτη.

Ποπκόρν σε συσκευασία για το φούρνο μικροκυμάτων

Οι σακούλες για ποπκόρν μικροκυμάτων έχουν εσωτερική επένδυση με ΡFOA, και όταν θερμαίνονται, επικίνδυνες χημικές ενώσεις απελευθερώνονται και έρχονται σε επαφή με το ποπκόρν. Αυτές οι χημικές ουσίες είναι μέρος μιας ευρύτερης ομάδας χημικών ουσιών που είναι γνωστό ότι διαταράσσουν το ενδοκρινικό σύστημα και επηρεάζουν την ορμονική ισορροπία του οργανισμού.

Επεξεργασμένο αλάτι

Το κοινό αλάτι που προμηθεύεται ο περισσότερος κόσμος για το τραπέζι του φαγητού δεν είναι ιδανικό για την υγεία του οργανισμού. Αυτού του τύπου το αλάτι περιέχει χημικές ουσίες, όπως το σιδηροκυάνιο και ο αργιλοπυρίτης, και προστίθεται ιώδιο, ενώ το φυσικό αλάτι περιέχει πολλά φυσικά μεταλλικά στοιχεία, συμπεριλαμβανομένων ιχνοστοιχείων, όπως το πυρίτιο, ο φώσφορος και το βανάδιο.

Διαβάστε επίσης:

Το πράσινο λαχανικό που εκμηδενίζει Αλτσχάιμερ, καρκίνο και χοληστερίνη

Η τροφή-κλειδί για αδυνάτισμα και καλή υγεία ταυτόχρονα

Τι να τρώτε πριν από το γυμναστήριο για να αυξήσετε τον μυικό σας όγκο

Η τροφή που μειώνει την τεστοστερόνη στους άνδρες

BEST OF NETWORK