Πολίτικο πιλάφι με συκωτάκια κοτόπουλου σταφίδες και κουκουνάρι
Ένα ιδιαίτερα γευστικό πιλάφι για το κυριακάτικο ή το γιορτινό τραπέζι σας από το εδεσματολόγιο της Πολίτικης κουζίνας.

Υλικά
2½ φλιτζάνια ρύζι μπασμάτι
500γρ. συκωτάκια πουλιών
1 φλιτζανάκι του καφέ κονιάκ
1 κουτ. σούπας φρέσκο βούτυρο
1 κρεμμύδι μέτριο ψιλοκομμένο
2-3 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
1 κουτ. γλυκού κανέλα
50γρ. κουκουνάρια καβουρδισμένα
½ φλιτζάνι μαύρες σταφίδες
1 φλιτζάνι άνηθο, ψιλοκομμένο
αλάτι, πιπέρι
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο olivemagazine.gr