Κουρκουτόπιτα με λιαστές ντομάτες
Γνωστή και ως αλευρόπιτα ή ζυμαρόπιτα, αυτή η γιαννιώτικη πιτούλα φτιάχνεται γρήγορα και πολύ εύκολα. Πειραματιστείτε με τα είδη των άλευρων που θα βάλετε αλλά και τα υπόλοιπα υλικά.

Εδώ, το κλασικό δίδυμο ντομάτα-φέτα έχει πεντανόστιμο αποτέλεσμα.
Υλικά
2 φλιτζάνια αλεύρι από καλαμπόκι
2 αβγά ελαφρά χτυπημένα
2 φλιτζάνια νερό
2 φλιτζάνια φέτα μαλακή, θρυμματισμένη
1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
1 φλιτζάνι ντομάτες λιαστές, ψιλοκομμένες
1 φλιτζάνι ντομάτες λιαστές, σε μεγάλα κομμάτια
1 κουτ. γλυκού δυόσμο αποξηραμένο
1 κουτ. γλυκού αλάτι
πιπέρι άσπρο φρεσκοτριμμένο