Πίτα με κατσικίσιο τυρί, σπανάκι, κουκουνάρι και Αρσενικό
Ο γευστικός πλούτος σε όλο του το μεγαλείο! Δύο ιδιαίτερα τυριά, το κατσικίσιο και το Αρσενικό Νάξου, συνδυάζονται με μπόλικο βασιλικό και σπανάκι σε μια πίτα πραγματικά μπουκιά και συχώριο.

Υλικά
2 φύλλα σφολιάτας
2 κρόκους αβγού
1 κιλό σπανάκι, καθαρισμένο και πλυμένο
4 κουτ. σούπας κουκουνάρι
500γρ. κατσικίσιο τυρί
120γρ. Αρσενικό Νάξου
2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
1 φλιτζάνι φύλλα βασιλικού ψιλοκομμένα+ χτυπημένα στο multi
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
4 αβγά
αλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένο
1 λαδόκολλα
Δείτε την εκτέλεση της συνταγής στο olivemagazine.gr