ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Όλα για το γιαούρτι και 5 πρωτότυπες συνταγές με αυτό

Όλοι υποκλίνονται στη νοστιμιά του ελληνικού γιαουρτιού, γι αυτό κι εμείς εξερευνούμε κουταλιά-κουταλιά τι μας προσφέρει και πώς θα το απολαμβάνουμε καλύτερα.

Το ότι είναι από τις πρώτες τροφές που μπαίνουν στη ζωή μας λέει πολλά. Το γιαούρτι είναι φυσικό προϊόν που ανήκει στην ευρύτερη κατηγορία των γαλακτοκομικών προϊόντων και προέρχεται από βακτηριακή ζύμωση του γάλακτος.

Είναι πλούσια πηγή πρωτεϊνών, ασβεστίου, μαγνησίου, καλίου, φωσφόρου και ψευδαργύρου. Επίσης περιέχει βιταμίνες του συμπλέγματος Β, Α και D.

Διαβάστε περισσότερα στο Olivemagazine.gr

© 2014-2024 Onmed.gr - All rights reserved