ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Εκτόξευσε το μεταβολισμό σου με το σιρόπι WORTS!

Μία κουταλιά την ημέρα και θα αποκτήσεις το ιδανικό σώμα, γεμάτο υγεία!

Εκτόξευσε το μεταβολισμό σου με το σιρόπι WORTS!

Μα γιατί δεν χάνω βάρος; Δεν τρώω καθόλου και όλο παχαίνω. Σίγουρα φταίει ο κακός μεταβολισμός μου!

Οι παραπάνω σκέψεις είναι συχνές σε άτομα τα οποία προσπαθούν να ελέγξουν το βάρος τους χωρίς να τα καταφέρνουν, με αποτέλεσμα να απογοητεύονται. Εδώ έρχεται η ενεργοποίηση του μεταβολισμού για το «κάψιμο» των θερμίδων.

Τι είναι ο μεταβολισμός

Κάθε τρόφιμο αποτελείται από μια σειρά σύνθετων θρεπτικών συστατικών (πρωτεΐνες, υδατάνθρακες, λίπος, βιταμίνες, νερό), τα οποία, προκειμένου να χρησιμοποιηθούν για τις ανάγκες του οργανισμού, πρέπει να διασπαστούν σε μικρότερες μονάδες, με τη βοήθεια βιοχημικών αντιδράσεων. Το σύνολο αυτών είναι ο μεταβολισμός.

Ο ρυθμός με τον οποίο θα διασπαστούν τα θρεπτικά συστατικά είναι αυτό που λέμε ο ρυθμός με τον οποίο το σώμα μας «καίει» τις θερμίδες και διαφέρει σημαντικά ανάμεσα στα άτομα.

Παράγοντες υγείας, όπως ορμονικές διαταραχές του θυρεοειδούς αδένα, ο υποσιτισμός και οι εξαντλητικές συχνές δίαιτες, το στρες, η ηλικία, το στάδιο της ανάπτυξης, το φύλο και η φυσική κατάσταση, επηρεάζουν σε μεγάλο βαθμό το μεταβολισμό.

Πως βοηθάει το WORTS τον μεταβολισμό;

Το σιρόπι υγείας και ομορφιάς WORTS περιέχει όλο το complex της βιταμίνης Β.

Οι βιταμίνες του συμπλέγματος Β έχουν βασικό ρόλο στη λειτουργία του κεντρικού νευρικού συστήματος, στο μεταβολισμό των υδατανθράκων, των λιπών και των πρωτεϊνών και στην παραγωγή ενέργειας. Η έλλειψή τους, λόγω μειωμένης πρόσληψης διαιτητικών πηγών τους, μπορεί να μειώσει και το ρυθμό του μεταβολισμού. Παράλληλα, το WORTS περιέχει και σημαντική ποσότητα από φυτικά εκχυλίσματα, τα οποία και αυτά με την σειρά τους βοηθούν επιπλέον το μεταβολισμό και επιδιώκουν τη λιποδιάλυση.

Χάστε πραγματικά βάρος, με τελείως φυσικό τρόπο και χωρίς να επιβαρύνετε τον οργανισμό σας. Το WORTS μπορεί να σας βοηθήσει.
Έχετε πολλούς λόγους να επιλέξετε το WORTS. Με περισσότερες από 3.000 μελέτες δημοσιευμένες στο EFSA για τα συστατικά του, μπορείτε να είστε σίγουροι!

Φαντάζεστε τι άλλο μπορεί να κάνει;

Ζητήστε τo στο www.johnnoa.com / τηλ: 2110123575 ή σε όλα τα ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ.

ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗ / ΥΠΕΡΟΧΗ ΓΕΥΣΗ / ΕΥΚΟΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΛΗΨΗΣ / ΕΝΕΡΓΑ ΦΥΣΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ / ΦΥΣΙΚΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ / ΣΙΡΟΠΙΑ ΥΓΕΙΑΣ / ΠΟΣΙΜΟ