ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Κέικ με μπανάνα και αχλάδι

Σε περίπτωση που δεν έχουμε σιρόπι σφενδάμου, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε μέλι.

Κέικ με μπανάνα και αχλάδι

ΥΛΙΚΑ

100 γρ. βούτυρο λιωμένο

250 γρ. ώριμες μπανάνες

100 γρ. καστανή ζάχαρη

2 αχλάδια, κομμένα σε κυβάκια

1 κ.σ. σιρόπι σφενδάμου

1 κ.γ. βανίλια εκχύλισμα

1 Αυγό, large

150 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.

Μισό κ.γ. σόδα

50 γρ. καρύδια, πολύ ψιλοκομμένα

Δείτε ολόκληρη τη συνταγή στο giorgostsoulis.com