ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Η συνταγή της ημέρας: Ταλιατέλες aglio e olio

Μια συνταγή για νόστιμα σπιτικά ζυμαρικά.

Η συνταγή της ημέρας: Ταλιατέλες aglio e olio

ΥΛΙΚΑ

ΓΙΑ ΤΗ ΖΥΜΗ

500γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις

4 αυγά

1 κρόκο

50ml. ελαιόλαδο

2 πρέζες αλάτι

500γρ. σιμιγδάλι ψιλό για το πασπάλισμα του αλευριού

ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ

5 σκελίδες σκόρδο κομμένες σε κάθετες λεπτές φέτες

200ml. ελαιόλαδο

150-200ml. νερό από το βράσιμο των ζυμαρικών

αλάτι & πιπέρι

½ μάτσο μαϊντανό ψιλοκομμένο για το σερβίρισμα

Δείτε όλη τη συνταγή στο giorgostsoulis.com