ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Η συνταγή της ημέρας: Κοτόπιτα Πετιβιέ

ΥΛΙΚΑ

Η συνταγή της ημέρας: Κοτόπιτα Πετιβιέ

1 Πακέτο ζύμη σφολιάτας

400 γρ. Κοτόπουλο στήθος, κομμένο σε ζαράκια

200 γρ. Τυρί Gouda, τριμμένο

400 ml. Κρέμα γάλακτος πλήρης

60 γρ. Αλεύρι, γ.ο.χ.

60 γρ. Βούτυρο

2 σκ. Σκόρδο, ψιλοκομμένο

2 Κρόκοι αυγών, + 1 κρόκος για το άλειμμα

100 γρ. Καλαμπόκι, βρασμένο

Δείτε όλη τη συνταγή στο giorgostsoulis.com