ΠΕΔΥ – ΕΟΠΥΥ

ΕΟΠΥΥ: Νέα ταλαιπωρία για τους ασφαλισμένους από τα Διαγνωστικά

Νέα ταλαιπωρία αναμένει τουςασφαλισμένους  από την εβδομάδα  που μας έρχεται, αφού τα Διαγνωστικά Κέντραξεκινούν από την Πέμπτη 7 Νοεμβρίου τις επισχέσεις υπηρεσιών προς τον ΕΟΠΥΥ,ακολουθώντας ουσιαστικά αντίθετη πορεία με αυτή των Κλινικών.
ΕΟΠΥΥ: Νέα ταλαιπωρία για τους ασφαλισμένους από τα Διαγνωστικά

Νέα ταλαιπωρία αναμένει τουςασφαλισμένους από την εβδομάδα που μας έρχεται, αφού τα Διαγνωστικά Κέντραξεκινούν από την Πέμπτη 7 Νοεμβρίου τις επισχέσεις υπηρεσιών προς τον ΕΟΠΥΥ,ακολουθώντας ουσιαστικά αντίθετη πορεία με αυτή των Κλινικών.

Οπως τονίζουν τα θεσμικάόργανα του κλάδου των Διαγνωστικών ΠΑΣΙΔΙΚ και ΠΕΙΦΠΦΥ ο επισχέσεις θα έχουντην μορφή εβδομαδιαίων επαναλήψεων για όσο διάστημα παραμένουν αντισυμβατικάαπλήρωτοι από τον ΕΟΠΥΥ. Όπως τονίζουν ακόμη, αν και βρισκόμαστε στον 11ομήνα του έτους, εκκρεμεί η αποπληρωμή του μεγαλύτερου μέρους από τα παλαιά ληξιπρόθεσμαχρέη (2007-2011) που ανέρχονται στο 80% καθώς και η εκκαθάριση του 2012 πουανέρχεται στα 450 εκατ.ευρώ

Να θυμίσουμε ότι οι ΙδιωτικέςΚλινικές σταμάτησαν από χθες Σάββατο τις επισχέσεις τους, καθώς ικανοποιήθηκαν τααιτήματά τους – μεταξύ των οποίων και το αναλυτικό χρονοδιάγραμμα πληρωμής πουέδωσε η ηγεσία του υπουργείου Υγείας.

Διαβάστε ακόμη:


http://www.onmed.gr/eopii/302703/eopyy-sunechizetai-i-epischesi-sta-diagnostika-kentra/

http://www.onmed.gr/eopii/302724/klinikes-telos-stis-epischeseis-ikanopoiisi-aitimaton-apo-adoni/