ΠΕΔΥ – ΕΟΠΥΥ

Μπέζας: διάλογος χωρίς προυποθέσεις με τους γιατρούς

Διάλογο χωρίς προυποθέσεις ζητά τώρααπό τους γιατρούς του ΕΟΠΥΥ ο υφυπουργός Υγείας κ. Αντώνης Μπέζας, ο οποίος τονίζειότι η μεταρρύθμιση στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας θα προχωρήσει άμεσα και θα προχωρήσει γιατίείναι αναγκαία για το σύνολο της κοινωνίας
Μπέζας: διάλογος χωρίς προυποθέσεις με τους γιατρούς

Διάλογο χωρίς προυποθέσεις ζητά τώρααπό τους γιατρούς του ΕΟΠΥΥ ο υφυπουργός Υγείας κ. Αντώνης Μπέζας, ο οποίος τονίζειότι η μεταρρύθμιση στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας θα προχωρήσει άμεσα και θα προχωρήσει γιατίείναι αναγκαία για το σύνολο της κοινωνίας.

Η δήλωση του κ. Μπέζα αναλυτικά έχει ως εξής:

«Η μεταρρύθμιση στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας θα προχωρήσει άμεσα καιθα προχωρήσει γιατί είναι αναγκαία για το σύνολο της κοινωνίας. Εμείς ωςΥπουργείο Υγείας από την αρχή επιδιώξαμε και επιδιώκουμε το διάλογο. Οδιάλογος, όμως, εξ’ ορισμού δε μπορεί να γίνει, όταν τίθενται προϋποθέσεις.Ειδικά όταν αυτές οι προϋποθέσεις έχουν ως στόχο να ακυρώσουν τη μεταρρύθμιση.Αύριο στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής θα παρουσιάσουμε τηνπρόταση αξιολόγησης του ΕΟΠΥΥ. Περιμένουμε και οι γιατροί του ΕΟΠΥΥ νααποδείξουν τη δική τους ευθύνη».