ΠΕΔΥ – ΕΟΠΥΥ

Νομικές διεξόδους αναζητούν οι γιατροί του ΕΟΠΥΥ

Οι γιατροί του ΕΟΠΥΥ συνεχίζουν και αυτή την εβδομάδα την απεργία τους μετα το αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει ο διάλογος με το υπουργείο Υγείας, παρά το γεγονός ότι ο πρωθυπουργός είχε δώσει εντολή για εξεύρεση μέσης λύσης.
Νομικές διεξόδους αναζητούν οι γιατροί του ΕΟΠΥΥ

Οι γιατροί του ΕΟΠΥΥ συνεχίζουν και αυτή τηνεβδομάδα την απεργία τους μετα το αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει ο διάλογοςμε το υπουργείο Υγείας, παρά το γεγονός ότι ο πρωθυπουργός είχε δώσει εντολήγια εξεύρεση μέσης λύσης.

Οι γιατροί του ΕΟΠΥΥ βλέποντας ότι τα χρονικάπεριθώρια στενεύουν, αφού στις 15 Ιανουαρίου θα ξεκινήσει η διαδικασία της κινητοκότητας αλλά και οι αλλαγές στονΕΟΠΥΥ με τη μεταφορά των πολυιατρείων στα οποία εργάζονται οι γιατροί του ΕΟΠΥΥ,στις Υγειονομικές Πειρφέρειες, αναζητούν τροπους για να κινηθούν νομικά μεπροσφυγές στα δικαστήρια, προκειμένου να κερδίσουν χρόνο.

Από την απεργία τους πάντως, οι μεγάλοιχαμένοι είναι κυρίως τα άτομα που περιμένουν να εξετασθούν από τα ΚΕΠΑ (ΚέντραΠιστοποίησης Αναπηρίας), τα οποία έτσι κι αλλιώς υπολειτουργούσαν.

Διαβάστε επίσης

Γιατροί ΕΟΠΥΥ Θεσ/νίκης: Τα 12 ψέμματα του υπουργού Υγείας

ΕΟΠΥΥ: Στις 15/1/2014 η κινητικότητα γιατρών και εργαζομένων