ΠΕΔΥ – ΕΟΠΥΥ

ΕΟΠΥΥ: Από τις 17/3 στο ΙΚΑ – ΕΤΑΜ τα αιτήματα ασφαλισμένων

Από τη Δευτέρα 17/3/2014, τα Τμήματα Παροχών των Υποκαταστημάτων του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ θα παραλαμβάνουν τα αιτήματα των ασφαλισμένων τους με τα
ΕΟΠΥΥ: Από τις 17/3 στο ΙΚΑ – ΕΤΑΜ τα αιτήματα ασφαλισμένων

Από τη Δευτέρα 17/3/2014, τα Τμήματα Παροχών των Υποκαταστημάτων του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ θα παραλαμβάνουν τα αιτήματα των ασφαλισμένων τους με τα προβλεπόμενα δικαιολογητικά (πχ. Γνωμάτευση θεράποντα γιατρού για χορήγηση αναρρωτικής άδειας), τα οποία θα τα διαβιβάζουν στις αρμόδιες επιτροπές της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης (ΠΕ.ΔΙ).

Οι δε πρωτότυπες γνωματεύσεις των Υγειονομικών Επιτροπών θα διαβιβάζονται με ευθύνη των Περιφερειακών Διευθύνσεων του ΕΟΠΥΥ που λειτουργούν υγειονομικές επιτροπές, στα αρμόδια Υποκαταστήματα του ΙΚΑ – ΕΤΑΜ για διεκπεραίωση.

Σύμφωνα με απόφαση του ΕΟΠΥΥ, οι Περιφερειακές Διευθύνσεις του ΕΟΠΥΥ από τη Δευτέρα 17/3/2014 δεν θα παραλαμβάνουν αιτήματα ασφαλισμένων του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ ενώ όσα έχουν παραληφθεί ή θα παραληφθούν μέχρι την Παρασκευή 14/3/2014, θα διαβιβαστούν στις αρμόδιες Υγειονομικές Επιτροπές.

1.Τα Υποκαταστήματα ΙΚΑ-ΕΤΑΜ Λάρισας, Τρικάλων, Γρεβενών, Κοζάνης, Καστοριάς, Πιερίας, Ημαθίας, Φλώρινας, Πέλλας και Κιλκίς να αποστέλλουν τα αιτήματά τους στην ΠΕ.ΔΙ. Θεσσαλονίκης και να εξετάζονται από την Α΄ Υγειονομική Επιτροπή.

2. Τα Υποκαταστήματα ΙΚΑ-ΕΤΑΜ Χαλκιδικής, Σερρών, Καβάλας, Δράμας, Ξάνθης, Ροδόπης, Έβρου να αποστέλλουν τα αιτήματά τους στην ΠΕ.ΔΙ. Θεσσαλονίκης όπου θα εξετάζονται από την Β΄ Υγειονομική Επιτροπή η οποία θα εξετάζει και τα αιτήματα της ΠΕ.ΔΙ. Θεσσαλονίκης.

3. Τα Υποκαταστήματα ΙΚΑ-ΕΤΑΜ Ηρακλείου, Λασιθίου, Ρεθύμνου, Χανίων να αποστέλλουν τα αιτήματά τους στην ΠΕ.ΔΙ. Πειραιά προκειμένου να εξεταστούν από την Υγειονομική

Επιτροπή.

4. Τα Υποκαταστήματα ΙΚΑ-ΕΤΑΜ Κυκλάδων, Λέσβου, Χίου, Σάμου, Ρόδου-Δωδεκανήσου να αποστέλλουν τα αιτήματά τους στην ΠΕ.ΔΙ. Αχαρνών – Κεντρικού Τομέα Αθήνας,

προκειμένου να εξεταστούν από την Υγειονομική Επιτροπή.

5. Τα Υποκαταστήματα ΙΚΑ-ΕΤΑΜ Ιωαννίνων, Θεσπρωτίας, Άρτας, Πρέβεζας, Κέρκυρας, Λευκάδας, Κεφαλληνίας, Ζακύνθου να αποστέλλουν τα αιτήματά τους στην ΠΕ.ΔΙ.

Παλλήνης προκειμένου να εξεταστούν από την Υγειονομική Επιτροπή.

6. Τα Υποκαταστήματα ΙΚΑ-ΕΤΑΜ Αχαΐας, Ηλείας, Αρκαδίας να αποστέλλουν τα αιτήματά τους στην ΠΕ.ΔΙ. Καλλιθέας προκειμένου να εξεταστούν από την Υγειονομική Επιτροπή.

7. Τα Υποκαταστήματα ΙΚΑ-ΕΤΑΜ Αργολίδας, Κορινθίας, Λακωνίας, Μεσσηνίας να αποστέλλουν τα αιτήματά τους στην ΠΕ.ΔΙ. Ελευσίνας προκειμένου να εξεταστούν από

την Υγειονομική Επιτροπή

8. Τα Υποκαταστήματα ΙΚΑ-ΕΤΑΜ Καρδίτσας, Μαγνησίας, Αιτωλοακαρνανίας, Ευβοίας να αποστέλλουν τα αιτήματά τους στην ΠΕ.ΔΙ. Αγ. Παρασκευής προκειμένου να εξεταστούν

από την Υγειονομική Επιτροπή

9. Τα Υποκαταστήματα ΙΚΑ-ΕΤΑΜ Ευρυτανίας, Φωκίδας, Βοιωτίας, Φθιώτιδας να αποστέλλουν τα αιτήματά τους στην ΠΕ.ΔΙ. Αιγάλεω προκειμένου να εξεταστούν από την Υγειονομικη Επιτροπή.