ΠΕΔΥ – ΕΟΠΥΥ

Εξώδικο Πατούλη σε ΕΟΠΥΥ για ψευδή ηλεκτρονικά στοιχεία

Εξώδικη δήλωση-διαμαρτυρία κατά του ΕΟΠΥΥ, διότι στο ηλεκτρονικό σύστημα του Οργανισμού διατίθενται τα προσωπικά στοιχεία του, ως ιατρού συμβεβλημένου με τον ΕΟΠΥΥ, κατέθεσε ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθήνας κ. Γιώργος Πατούλης.
Εξώδικο Πατούλη σε ΕΟΠΥΥ για ψευδή ηλεκτρονικά στοιχεία

Εξώδικη δήλωση-διαμαρτυρία κατά του ΕΟΠΥΥ, με την οποία καταγγέλλει την Διοίκηση του Οργανισμού διότι στο ηλεκτρονικό σύστημα του Οργανισμού διατίθενται τα προσωπικά στοιχεία του, ως ιατρού συμβεβλημένου με τον ΕΟΠΥΥ, γεγονός το οποίος βεβαίως είναι ψευδές και παραπλανά τους ασφαλισμένους του φορέα κατέθεσε ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθήνας κ. Γιώργος Πατούλης.

Το ζήτημα αυτό έχει προκύψει σε πολλά μέλη του ΙΣΑ, αναφέρει ο κ. Πατούλης, οι οποίοι παραπονούνται καθότι οι ασφαλισμένοι του ΕΟΠΥΥ τηλεφωνούν στα ιατρεία τους, για να κλείσουν ραντεβού και εν συνεχεία οι ιατροί λαμβάνουν αποδοκιμασία από τους ασθενείς για την ως άνω παράλειψη ή ενέργεια του ΕΟΠΥΥ, η οποία παραπλανά τους ασφαλισμένους.

Για άλλη μια φορά, υπογραμμίζει ο πρόεδρος του ΙΣΑ, αποδεικνύεται η προχειρότητα με την οποία η διοίκηση του ΕΟΠΥΥ διαχειρίζεται τόσο σοβαρά ζητήματα και ζητάμε για μια ύστατη φορά να δειχθεί η δέουσα σοβαρότητα.