ΠΕΔΥ – ΕΟΠΥΥ

Σκληρή δήλωση Κέλλα για την μεταφορά διαθεσίμων του ΕΟΠΥΥ: Αν έχετε τσίπα φύγετε...

Με μία σκληρή δήλωση όπως «Αν σας έχει μείνει λίγη τσίπα, φύγετε», απαντά ο βουλευτής Λάρισας και τομεάρχης της Ν. Δημοκρατίας κ. Χρήστος Κέλλας, στην νέα πρόκληση της κυβέρνησης η οποία σαρώνει εδώ και μερικές ημέρες όλα τα ταμειακά διαθέσιμα τόσο από τα νοσοκομεία, όσο και από τον ΕΟΠΥΥ.

Σκληρή δήλωση Κέλλα για την μεταφορά διαθεσίμων του ΕΟΠΥΥ: Αν έχετε τσίπα φύγετε...

Φυσικά ζημιωμένοι για ακόμη μία φορά, είναι οι πάροχοι υγείας οι οποίοι δεν πληρώθηκαν και βρίσκονται σε πραγματικά ασφυκτικό κλοιό,

Ειδικότερα, ο υπεύθυνος του τομέα υγείας ΝΔ, βουλευτής Λάρισας Χρήστος Κέλλας με αφορμή την μεταφορά των αποθεματικών του ΕΟΠΥΥ στην Τράπεζα της Ελλάδας, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

“Μετά την μεταφορά των ¨ταμειακών διαθεσίμων¨ των νοσοκομείων στην Τράπεζα της Ελλάδας, νέο χτύπημα στους παρόχους υγείας με θύματα πάντα τους ίδιους, τους ασφαλισμένους.

Σε έκτακτη συνεδρίασή του το Δ.Σ. του ΕΟΠΥΥ Μεγάλη Δευτέρα με οριακή πλειοψηφία, απεφάσισε την μεταφορά των ¨ταμειακών διαθεσίμων¨ στην Τράπεζα της Ελλάδας αφήνοντας απλήρωτους όλους τους ιδιώτες παρόχους, κλινικές, διαγνωστικά εργαστήρια, μονάδες αιμοκάθαρσης και πιθανόν φαρμακοποιούς. Και βέβαια πρόκειται για οφειλές μηνός Ιανουαρίου 2016.

Το αν θα κάνουνε ¨Πάσχα¨ χιλιάδες χαμηλόμισθοι εργαζόμενοι μόνο την αριστερή κυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου δεν ενδιαφέρει.
Η υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο ...
Αν σας απέμεινε λίγη ¨τσίπα¨, ΦΥΓΕΤΕ ..."

Διαβάστε ακόμη:

"Όχι" στη διαδικασία της υπεξαίρεσης των χρημάτων των υγειονομικών

ΌΧΙ του υγειονομικού κόσμου στην «ληστεία» της μεταφοράς των ταμειακών διαθεσίμων του ΕΣΥ στην ΤτΕ