ΠΕΔΥ – ΕΟΠΥΥ

Επαναλειτουργεί κανονικά το φαρμακείο του ΕΟΠΥΥ στα Χανιά

Επαναλειτουργεί κανονικά το φαρμακείο του ΕΟΠΥΥ στα Χανιά

Επαναλειτουργεί από την Δευτέρα 22 Αυγούστου 2016 το φαρμακείο του ΕΟΠΥΥ στη πόλη των Χανίων (Λ. Καραμανλή 99) και οι πολίτες εξυπηρετούνται και πάλι απρόσκοπτα, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Οργανισμού.

Οι δυσκολίες είχαν προκύψει λόγω μετάταξης του υπαλλήλου/φαρμακοποιού του Οργανισμού σε άλλη δημόσια υπηρεσία, όπως διευκρινίζεται στην ανακοίνωση του ΕΟΠΥΥ. Στο διάστημα που μεσολάβησε μέχρι την σημερινή ομαλοποίηση της λειτουργίας, για την εξυπηρέτηση των πολιτών δημιουργήθηκε «γέφυρα» μεταξύ του Φαρμακείου του Οργανισμού, στον Αγ. Ιωάννη Ρέντη, που τροφοδοτούσε με τα απαραίτητα φαρμακευτικά σκευάσματα την ΠΕ.ΔΙ. Χανίων, ενώ οι επείγουσες ανάγκες εξυπηρετούνταν από το φαρμακείο Γ.Ν. Χανίων «Άγιος Γεώργιος».

Οι ώρες λειτουργίας του φαρμακείου είναι για τις εργάσιμες ημέρες 08:30-12:30, ενώ θα υπάρχει απογευματινή λειτουργία κάθε Δευτέρα και Πέμπτη από 15:00-19:00.

Η διοίκηση του Οργανισμού ευχαριστεί τη διοίκηση της 7ης ΥΠΕ καθώς και όσους συνέβαλλαν ώστε να αποκατασταθεί γρήγορα η εύρυθμη λειτουργία της υπηρεσίας προς τους πολίτες.

BEST OF NETWORK