ΠΕΔΥ – ΕΟΠΥΥ

Φωτιά-Αττική: Η ΕΝΙ ΕΟΠΥΥ καλεί τα μέλη της να συνδράμουν τους πληγέντες

Φωτιά-Αττική: Η ΕΝΙ ΕΟΠΥΥ καλεί τα μέλη της να συνδράμουν τους πληγέντες

Τη θλίψη και τη βαθειά οδύνη για τους ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους στις καταστροφικές πυρκαγιές της Ραφήνας και Ανατολικής Ατττικής εκφράζει το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΝΙ-ΕΟΠΥΥ.

Δεδομένη είναι η αμέριστη συμπαράσταση των ιατρών του ΕΟΠΥΥ στους ανθρώπους που βίωσαν μία πρωτοφανή τραγωδία με δεκάδες θύματα και απώλεια κόπων μίας ολόκληρης ζωής, τονίζει η Ένωση, η οποία καλεί τα μέλη της, να συνδράμουν τους πληγέντες, παρέχοντας αφιλοκερδώς τις απαραίτητες υπηρεσίες υγείας και να συμμετάσχουν σε εθελοντικές οργανωμένες δράσεις ενίσχυσης τους σε ιατρικό και κοινωνικό επίπεδο.

Και συνεχίζει η ΕΝΙ ΕΟΠΥΥ:

«Παρακαλούμε τους ιατρούς του ΕΟΠΥΥ να εστιάσουν τη δράση τους στις αυξημένες ανάγκες αιμοδοσίας των πληγέντων, να οργανώσουν συλλογή φαρμακευτικού και υγειονομικού υλικού, ειδών σίτισης και αγαθών πρώτης ανάγκης που θα παραδοθούν στους πυρόπληκτους μέσω επίσημων φορέων. Άκρως σημαντική είναι η οργανωμένη ψυχολογική στήριξη των συνανθρώπων μας που βίωσαν ακραίες καταστάσεις σωματικού και ψυχικού πόνου. Τονίζουμε ότι οποιαδήποτε εθελοντική ατομική ή ομαδική δράση υγειονομικού χαρακτήρα δρομολογηθεί προς τις πληγείσες περιοχές, θα πρέπει να βρίσκεται υπό την εποπτεία του οικείου Ιατρικού Συλλόγου.
Εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήρια για τους ανθρώπους που έχασαν με αναπάντεχο τρόπο τους αγαπημένους τους. Ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση στους πυρόπληκτους και την άμεση επάνοδό τους στην οικογένειά τους».

 

BEST OF NETWORK

Ρωτήστε τον γιατρό

PlusQueen