ΦΑΡΜΑΚO

Η DEMO βραβεύεται για την εξαγωγική της αριστεία στα Made in Greece Awards 2015

Η επιτυχημένη πορεία της DEMO ΑΒΕΕ και ιδιαίτερα η εξαγωγική της δραστηριότητα αναγνωρίζεται και συνεχίζει να ξεχωρίζει στο Ελληνικό επιχειρείν.

Η DEMO βραβεύεται για την εξαγωγική της αριστεία στα Made in Greece Awards 2015

Η εταιρεία που εδώ και χρόνια κάνει πρωταθλητισμό στις εξαγωγές απέσπασε δύο ακόμα σημαντικές διακρίσεις για την εξαγωγική της παρουσία.

Συγκεκριμένα, την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου στα Greek Exports Awards αναδείχθηκε Top Industrial Company, επιβεβαιώνοντας και με αυτό τον τρόπο την σημαντική εξαγωγική της επιτυχία. Επιπλέον η DEMO διακρίθηκε με έπαινο για την Εξαγωγική της Αριστεία και στα “Made in Greece Awards”, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη.

Οι νέες αυτές διακρίσεις καθιερώνουν την DEMO επιβραβεύοντας την αξιόλογη εξαγωγική της δραστηριότητα. Αξίζει να σημειωθεί ότι σήμερα, το 80% της παραγωγής της εταιρείας εξάγεται σε 52 συνολικά χώρες, με μερίδια αγοράς της τάξεως του 30% σε πολλές από αυτές. Η DEMO έχει σημαντική παρουσία σε χώρες της Ευρώπης, της Ασίας, της Μέσης Ανατολής, της Αφρικής και της Ωκεανίας με ένα διεθνές δίκτυο πωλήσεων και επώνυμα δικά της προϊόντα. Αυτή τη στιγμή, διαθέτει 1.318 σκευάσματα ήδη εγκεκριμένα και άλλα 189 τα οποία είναι στη διαδικασία έγκρισης. Στους στόχους της είναι η είσοδος σε νέες κατηγορίες προϊόντων, σε χώρες που έχει ήδη παρουσία, ενώ για την επόμενη τριετία βασικός της στόχος είναι να είναι ενεργή σε πάνω από 75 χώρες και να διαθέτει υποκαταστήματα σε τουλάχιστον 7 χώρες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για διακρίσεις που προήλθαν από δύο σημαντικές εκδηλώσεις για τον χώρο της ελληνικής επιχειρηματικότητας. Πιο αναλυτικά, τα βραβεία Greek Exports Awards 2015, διοργανώθηκαν για 4η συνεχόμενη χρονιά από την Ένωση Διπλωματικών Υπαλλήλων Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων (ΕΝΔΥ ΟΕΥ) του υπουργείου Εξωτερικών, σε συνεργασία με την εκδοτική συνεδριακή εταιρεία Ethos Media S.A., με στόχο να επιβραβεύσουν ανθρώπους, ιδέες και συνεργασίες μεταξύ των κορυφαίων εξαγωγικών επιχειρήσεων της χώρας. Τα Made in Greece Awards, διοργανώθηκαν για 2η χρονιά από την Ελληνική Ακαδημία Μάρκετινγκ (ΕΛ.Α.Μ.) με σκοπό να επιβραβεύσουν την παραγωγή και να αναδεικνύουν την Ελλάδα και τις σημαντικές επιχειρηματικές της προσπάθειες.

DEMO: Ελληνικά φάρμακα με παγκόσμια εμβέλεια www.demo.gr

Η φαρμακοβιομηχανία DEMO ΑΒΕΕ είναι ένας βιομηχανικός και εμπορικός οργανισμός που ιδρύθηκε το 1965 και δραστηριοποιείται στην παραγωγή και προώθηση φαρμακευτικών προϊόντων. Αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής φαρμάκων στην Ελλάδα, με πολύ ισχυρή παρουσία στη νοσοκομειακή αγορά, όπου κατέχει την 1η θέση πωλήσεων σε αριθμό μονάδων.

Οι τρεις παραγωγικές μονάδες της DEMO με έκταση 45.000m2, σε συνδυασμό με της υψηλής τεχνολογίας αποθηκευτικές εγκαταστάσεις της σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, επιτρέπουν στην εταιρεία να προσφέρει τις δικές της υπηρεσίες εφοδιασμού (logistics) σε όλα τα νοσοκομεία της χώρας. Με κύκλο εργασιών που θα φτάσει τα €125.000.000 το 2015 και προσωπικό 750 ατόμων, η DEMO είναι μία από τις κορυφαίες φαρμακευτικές εταιρείες στην περιοχή της ΝΑ Ευρώπης. Η εταιρεία δραστηριοποιείται σε 52 χώρες παγκοσμίως, στην Ευρώπη, την Ασία, την Αφρική και την Ωκεανία.

Διαβάστε ακόμη:

Η DEMO βραβεύεται για τις επιδόσεις της, κάνοντας πρωταθλητισμό στα νοσοκομεία & στις εξαγωγές