ΦΑΡΜΑΚO

ΠΦΣ: Το ωράριο των φαρμακείων θα πρέπει να τεθεί σε διάλογο

Το ωράριο λειτουργίας των φαρμακείων πρέπει οπωσδήποτε ναλυθεί μετά από προσεκτικό και ειλικρινή διάλογο, αναφέρει ο πρόεδρος τουΠανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου Κυριάκος Θεοδοσιάδης, μετά την απόφαση τουΓεν. Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής Κ. Δημ. Καλογερόπουλου  στην οποία αναφέρει ότι η απόφαση τουΔημάρχου Καμίνη για το διευρυμένο ωράριο λειτουργίας των φαρμακείων «δενδύναται να εφαρμοσθεί».
ΠΦΣ: Το ωράριο των φαρμακείων θα πρέπει να τεθεί σε διάλογο

Το ωράριο λειτουργίας των φαρμακείων πρέπει οπωσδήποτε ναλυθεί μετά από προσεκτικό και ειλικρινή διάλογο, αναφέρει ο πρόεδρος τουΠανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου Κυριάκος Θεοδοσιάδης, μετά την απόφαση τουΓεν. Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής Κ. Δημ. Καλογερόπουλου στην οποία αναφέρει ότι η απόφαση τουΔημάρχου Καμίνη για το διευρυμένο ωράριο λειτουργίας των φαρμακείων «δενδύναται να εφαρμοσθεί».

«Η προσπάθεια ξεχειλώματος του ωραρίου λειτουργίας τωνφαρμακείων που ξεκίνησε με την απόφασητου πρώην υπουργού Υγείας κ. Ανδρέα Λοβέρδου και «επικυρώθηκε» από τον Δήμαρχο Αθηναίων κ. Γιώργου Καμίνη ,έπεσε στο κενό», επισημαίνει ο κ. Θεδοσιάδης, τονίζοντας ότι «η απόφαση τουΓενικού Γραμματέα αποδεικνύει ότι το ωράριο λειτουργίας των φαρμακείων πρέπειοπωσδήποτε να λυθεί μετά από προσεκτικό και ειλικρινή διάλογο».