ΦΑΡΜΑΚO

Απεργούν και οι φαρμακαποθήκες μαζί με τους φαρμακοποιούς

Απεργούν και οι φαρμακαποθήκες μαζί με τους φαρμακοποιούς
Κλειστές είναι από το πρωί και οι φαρμακαποθήκες, όπως και οι συνεταιρισμοί των φαρμακοποιών. Ο  Πανελλήνιος Σύλλογος Φαρμακαποθηκαρίων (ΠΣΦ) και η Ομοσπονδία Συνεταιρισμών Φαρμακοποιών Ελλάδας

Κλειστές είναι από το πρωί και οι φαρμακαποθήκες, όπως και οι συνεταιρισμοί των φαρμακοποιών. Ο  Πανελλήνιος Σύλλογος Φαρμακαποθηκαρίων (ΠΣΦ) και η Ομοσπονδία Συνεταιρισμών Φαρμακοποιών Ελλάδας (ΟΣΦΕ), αποφάσισαν να πάρουν μέρος στην απεργία των φαρμακοποιών, αντιδρώντας στο επίμαχο νομοσχέδιο για το γάλα και τα φάρμακα, θεωρώντας ότι οποιαδήποτε αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος των φαρμακείων δεν πρόκειται να οδηγήσει σε όφελος του καταναλωτή.


Η απεργία των φαρμακαποθηκών θα προκαλέσει επίπτωση στην προμήθεια φαρμάκων των διημερευόντων και διανυκτερευόντων φαρμακείων, σε πολλά από τα οποία και σε διάφορες πόλεις της χώρας, έχουν αρχίσει να σχηματίζονται ουρές από πολίτες που ενημερώθηκαν την τελευταία στιγμή για την απεργία των φαρμακείων και δεν είχαν προλάβει να προμηθευθούν τα απαραίτητα φάρμακα.


 

BEST OF NETWORK