ΦΑΡΜΑΚO

Η ΒΙΑΝ/ΒΙΑΝΕΞ χρυσός χορηγός στη 2η επαγγελματική ημερίδα του ΣΥ.ΦΑ Θεσσαλονίκης

Η ΒΙΑΝ/ΒΙΑΝΕΞ στηρίζει το ελληνικό φαρμακείο και το αποδεικνύει εμπράκτως. Στο πλαίσιο αυτό, η εταιρεία του ομίλου Γιαννακόπουλου συμμετέχει ως χρυσός χορηγός στη 2η Επαγγελματική Ημερίδα του Συνεταιρισμού Φαρμακοποιών Θεσσαλονίκης, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 7 Μαρτίου 2015, στο ξενοδοχείο Nikopolis.

Η ΒΙΑΝ/ΒΙΑΝΕΞ χρυσός χορηγός στη 2η επαγγελματική ημερίδα του ΣΥ.ΦΑ Θεσσαλονίκης

Το πρόγραμμα της ημερίδας, με κεντρικό θέμα «Επιχειρηματικές λύσεις και προοπτικές για το φαρμακείο», περιλαμβάνει 11 ομιλίες και ένα στρογγυλό τραπέζι, σχετικά με την επαγγελματική και επιχειρηματική υπόσταση των φαρμακείων, πάνω στις ενότητες φορολογική και χρηματοοικονομική διοίκηση φαρμακείου, ανθρώπινο δυναμικό, κατηγορίες προϊόντων φαρμακείου και τρόποι προώθησης, εξυπηρέτηση πελάτη, συνδυαστικές πωλήσεις κ.α.

Η ΒΙΑΝ/ΒΙΑΝΕΞ συμμετέχει στη συζήτηση με την ομιλία «Η ΒΙΑΝΕΞ στηρίζει το ελληνικό φαρμακείο» και ομιλητές τους κ.κ. Δημήτρη Μωραΐτη, Διευθυντή Επιχειρησιακής Μονάδας Nutrition, OTC & Diagnostics, και Επαμεινώνδα Κονιδάρη, Διευθυντή Πωλήσεων Ελλάδας.

Επίσης, η εταιρεία θα διαθέτει stand 12 τ.μ. όπου θα παρουσιάζονται προϊόντα της.

Την ημερίδα, η οποία διοργανώνεται από το Συνεταιρισμό Φαρμακοποιών Θεσσαλονίκης για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, θα παρακολουθήσουν φαρμακοποιοί, μέλη και πελάτες του ΣΥ.ΦΑ. από τους νομούς Θεσσαλονίκης, Χαλκιδικής, Κιλκίς, Πέλλας, Φλώρινας και Καστοριάς.

Οι εργασίες της ημερίδας ξεκινούν στις 09:00 το πρωί του Σαββάτου 7 Μαρτίου και θα διαρκέσουν μέχρι τις 21:00, ενώ η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

VNX logo gr
vian logo gr

Διαβάστε επίσης:

Η ΒΙΑΝ ΑΕ δίνει το παρών στη 13η Επιστημονική Παιδιατρική Ημερίδα

Τιμητική διάκριση για τη ΒΙΑΝΕΞ Α.Ε από τον Σ.Ε.ΒΙ.ΠΑ

Η ΒΙΑΝΕΞ δείχνει για ακόμη μία φορά το κοινωνικό της πρόσωπο με το πρόγραμμα «Αγκαλιάζουμε Ορφανοτροφεία και Ιδρύματα»