ΦΑΡΜΑΚO

TRANSPORT & LOGISTICS AWARDS 2015: Βράβευση της ΒΙΑΝ Α.Ε.

Το Βραβείο της Εξαιρετικής Επίδοσης στην κατηγορία «Βέλτιστη Εφαρμογή Διαδικασιών Sales & Operations Planning» στα Transport & Logistics Awards, έλαβε η ΒΙΑΝ ΑΕ, εταιρεία του Ομίλου ΒΙΑΝΕΞ.

TRANSPORT & LOGISTICS AWARDS 2015: Βράβευση της ΒΙΑΝ Α.Ε.

Η τελετή απονομής των βραβείων πραγματοποιήθηκε στις 25 Μαΐου και είχε ως στόχο την ανάδειξη της αριστείας και της καινοτομίας στον χώρο της Εφοδιαστικής Αλυσίδας και των Μεταφορών.

Η εκδήλωση, την οποία διοργάνωσε η Boussias Communications και το Supply Chain Institute, πραγματοποιήθηκε στο Balux Prive παρουσία κορυφαίων εκπροσώπων του επιχειρηματικού κόσμου.

H εκπρόσωπος της ΒΙΑΝ κα. Σοφία Σπίθα – Pharma & Food Director, η οποία παρέλαβε το Βραβείο, δήλωσε:

«Εκ μέρους της Διοίκησης του Ομίλου ΒΙΑΝΕΞ και της Οικογένειας Γιαννακόπουλου ευχαριστούμε θερμά τους Διοργανωτές της εκδήλωσης και την Κριτική Επιτροπή που επέλεξε τη ΒΙΑΝ ΑΕ για αυτό το βραβείο. H BIAN AE με σχεδόν 8.000 direct πελάτες διαχειρίζεται ένα ευρύ portfolio προϊόντων που αποτελούν best sellers στο χώρο του φαρμακείου. Γνωρίζετε όλοι το Depon, Novalac, Tonotil, Sudocrem, Canderel, Pennsaid κ.α. Η ΒΙΑΝ επισφραγίζει τα 20 χρόνια από την ίδρυση της με την αποψινή διάκριση. Ευχαριστούμε πολύ!».

Διαβάστε επίσης:

Δημ. Γιαννακόπουλος: Η ΒΙΑΝΕΞ στηρίζει τα ελληνικά φαρμακεία - Παν. Κουρουμπλής: Έρχεται το σ/ν για το φάρμακο (vid)

DEPON: Τώρα στο Φαρμακείο από τη ΒΙΑΝ

Τιμητική διάκριση για τη ΒΙΑΝΕΞ Α.Ε από τον Σ.Ε.ΒΙ.ΠΑ