ΦΑΡΜΑΚO

Καμπάνια των φαρμακοποιών Θεσσαλονίκης με στόχο την ενίσχυση του επιστημονικού τους ρόλου

Επικοινωνιακή καμπάνια με στόχο την προώθηση του επιστημονικού ρόλου του φαρμακοποιού αλλά και των προϊόντων του φαρμακείου ξεκίνησε πριν από λίγες μέρες ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης.

Καμπάνια των φαρμακοποιών Θεσσαλονίκης με στόχο την ενίσχυση του επιστημονικού τους ρόλου

Συγκεκριμένα, στους τοπικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς της Βόρειας Ελλάδας, ακούγεται σε ώρες υψηλής ακροαματικότητας, σποτάκι που αναφέρεται στην πώληση αντιηλιακών και άλλων προϊόντων φαρμακείου. Επίσης τονίζεται η επιστημονικότητα του φαρμακοποιού.

Διαβάστε αναλυτικά το ηχητικό:

«Το καλοκαίρι ο ήλιος είναι φίλος μας. Όμως ακόμα μεγαλύτερος φίλος μας είναι ο φαρμακοποιός μας. Γιατί μόνο ο φαρμακοποιός θα μας ενημερώσει και θα μας συμβουλέψει για το αντιηλιακό που χρειαζόμαστε για την ακμή, τη φωτογήρανση, τις πανάδες και τις ανάγκες της επιδερμίδας μας. Και μόνο ο φαρμακοποιός μας θα εγγυηθεί ως επιστήμονας υγείας για το αντιηλιακό προϊόν που μας προτείνει. Αυτό το καλοκαίρι έχουμε δύο φίλους. Τον ήλιο και το φαρμακοποιό μας. Φαρμακευτικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης».

Οι φαρμακοποιοί γνωρίζουν καλά να προστατεύουν το επάγγελμά τους - που έχει υποστεί δραματική συρρίκνωση στα χρόνια του Μνημονίου - και τελικά να χαράζουν πολιτική. Αποδεικνύουν με αυτόν τον τρόπο, ότι αποτελούν κυρίαρχο σκαλοπάτι της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας και ότι ο ρόλος τους στην κοινωνία - όπως και αυτός των γιατρών- είναι εξαιρετικά σημαντικός.

Διαβάστε ακόμη:

ΠΦΣ: Οι Πορτογάλοι φαρμακοποιοί στηρίζουν τους Έλληνες συναδέλφους τους & στέλνουν μήνυμα ενάντια στην λιτότητα

Φαρμακοποιοί: Ο Λουράντος, ο Κοστέλο και ο Ευρωπαίος Επίτροπος Υγείας συζητούν για ιδιοκτησιακό, ΜΥΣΥΦΑ, ανθρωπιστική κρίση