ΦΑΡΜΑΚO

Ο ΦΣΘ καλεί την κυβέρνηση να καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τους φαρμακοποιούς

Να καθίσει, «έστω και την ύστατη ώρα» στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τους φαρμακοποιούς «με εντιμότητα και με γνώμονα τόσο το κοινωνικό συμφέρον όσο και τη διαφύλαξη της φαρμακευτικής περίθαλψης, αλλά και της πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας» καλεί την κυβέρνηση ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης.

Ο ΦΣΘ καλεί την κυβέρνηση να καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τους φαρμακοποιούς

«Συνεχίζουμε τον αγώνα μας δυναμικά, γνωρίζουμε πως έχουμε δίκιο, το γνωρίζουν οι πολίτες, οι ασθενείς που μας στηρίζουν, το γνωρίζει ακόμα και η ίδια η κυβέρνηση που το παραδέχεται!

Παλεύουμε για τα δίκαια αιτήματά μας σε έναν αγώνα στον οποίο σήμερα δίνουμε την τελική μας μάχη απέναντι σε αμείλικτα συμφέροντα που έχουν θέσει σε ομηρία την ίδια την κυβέρνηση! Ζητούμε την κατανόηση των φίλων συμπολιτών μας και υποσχόμαστε πως θα φροντίσουμε να ελαχιστοποιήσουμε την όποια ταλαιπωρία τους!», υπογραμμίζει ο Φαρμακευτικός Σύλλογος.

Οι φαρμακοποιοί της Θεσσαλονίκης συμμετέχουν στις κυλιόμενες 24ωρες απεργίες που κήρυξε ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος, αντιδρώντας στο σχέδιο που θα δίνει τη δυνατότητα ίδρυσης φαρμακείου σε μη φαρμακοποιούς με πλειοψηφικό πακέτο μετοχών, συμμετοχή φαρμακοποιού στο μετοχικό κεφάλαιο και μέγιστο αριθμό πέντε αδειών ανά επιχειρηματία.

Σήμερα, Τρίτη 27/10, οι πολίτες της Θεσσαλονίκης θα εξυπηρετηθούν από φαρμακεία ασφαλείας.

Μπορείτε να δείτε την πλήρη λίστα των φαρμακείων εδώ.