ΦΑΡΜΑΚO

Η Pharma PLUS στην Εβδομάδα Ηλεκτρονικού Εμπορίου

Στην εβδομάδα ηλεκτρονικού εμπορίου με πολλές ενέργειες, προσφορές και δώρα συμμετέχει το σύγχρονο Ε- shop του δικτύου φαρμακείων Pharma PLUS.

Η Pharma PLUS στην Εβδομάδα Ηλεκτρονικού Εμπορίου

Για όλη την εβδομάδα 1-7 Δεκεμβρίου το Pharma PLUS.gr αναλαμβάνει τα έξοδα αποστολής σε όλη την Ελλάδα και τα έξοδα αντικαταβολής για αγορές άνω των 39 €. Επιπλέον για αγορές άνω των 70 Ευρώ, δώρο ένα προϊόν περιποίησης.

Το Pharma PLUS.gr αποτελεί ένα καινοτόμο ηλεκτρονικό κατάστημα προϊόντων υγείας και ομορφιάς, που προσφέρει υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση, εύκολη περιήγηση, αναλυτική πληροφόρηση για πολλά και επίκαιρα θέματα υγείας και ομορφιάς με την υπογραφή γνωστών επιστημόνων υγείας, φαρμακοποιών και ιατρών, άμεση παράδοση και φυσικά ολοκληρωμένες προτάσεις ανάμεσα από μια μεγάλη ποικιλία γνωστών - εγκεκριμένων προϊόντων. Με την εγγύηση του Ομίλου Lavipharm και τη συμμετοχή των φαρμακείων μελών του δικτύου Pharma PLUS, το Pharma PLUS.gr έχει ήδη διακριθεί στα E-Volution Awards για τη χρηστικότητά του.

Σε αυτό όμως που πραγματικά καινοτομεί το PharmaPLUS.gr είναι η σύνδεση των ηλεκτρονικών αγορών με την κάρτα πόντων +pluscard, καθώς και η υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση (after sales service) σε όσους το επιλέγουν για τις αγορές τους. Παράλληλα το PharmaPLUS.gr μέσα από τον προηγμένο τρόπο λειτουργίας του, εφαρμόζει τεχνικές που διαφυλάσσουν και προάγουν τις ασφαλείς αγορές των καταναλωτών.

Tο δίκτυο φαρμακείων Pharma PLUS, γιορτάζει την εβδομάδα ηλεκτρονικού εμπορίου μαζί με όλους όσους επιλέγουν να κάνουν τις αγορές τους από το E-Shop, PharmaPLUS.gr.