ΦΑΡΜΑΚO

DEMO: Προσφορά ιατρικού εξοπλισμού και αναλώσιμων υλικών στο ΕΠΑ.Λ. Κρυονερίου

Η DEMO ABEE, συνεπής στη φιλοσοφία της να φροντίζει με κάθε ευκαιρία να επιστρέφει την εμπιστοσύνη που εισπράττει από την κοινωνία υποστηρίζει έμπρακτα και την παιδεία προσφέροντας ιατρικό εξοπλισμό και αναλώσιμο υλικό στο Επαγγελματικό Λύκειο Κρυονερίου.

DEMO: Προσφορά ιατρικού εξοπλισμού και αναλώσιμων υλικών στο ΕΠΑ.Λ. Κρυονερίου

Συγκεκριμένα, προσέφερε, ιατρικό εξοπλισμό και 450 απαραίτητα αναλώσιμα υλικά. Στόχος της ενέργειας είναι να διευκολύνει και να ενισχύσει την εύρυθμη λειτουργία του εργαστηρίου Βοηθών Νοσηλευτικής του σχολείου, χωρίς οι μαθητές να χρειαστεί να μετακινούνται δύο φορές την εβδομάδα σε άλλα σχολεία που διαθέτουν εργαστήρια.

Την Τρίτη, 24 Νοεμβρίου, εκπρόσωποι της DEMO επισκέφτηκαν το ΕΠΑ.Λ Κρυονερίου, μίλησαν με τους μαθητές και τους καθηγητές του σχολείου και παρέδωσαν το υλικό. Στο πλαίσιο της συνάντησης ο Διευθυντής του σχολείου, κ. Νικόλαος Πλέσσας, ευχαρίστησε την DEMO για την χορηγία και την πολύτιμη υποστήριξή της στον πολλαπλασιασμό των εκπαιδευτικών εμπειριών των παιδιών και τον εμπλουτισμό των διδακτικών υλικών.
Μεταξύ του εξοπλισμού και των αναλώσιμων υλικών που δόθηκαν, περιλαμβάνονται κρεβάτι και στρώμα νοσηλείας, θερμόμετρα, πιεσόμετρα, στηθοσκόπια, καθώς και αποστειρωμένα γάντια και σύριγγες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Επαγγελματικό Λύκειο Κρυονερίου, το μοναδικό Επαγγελματικό Λύκειο στον Δήμο Διονύσου, λειτουργεί από το 1998 και δίνει την δυνατότητα στους αποφοίτους να λάβουν Απολυτήριο τίτλο και Πτυχίο ειδικότητας. Η ειδικότητα του Βοηθού Νοσηλευτή, μία από τις 14 ειδικότητες που διδάσκονται στο ΕΠΑ.Λ. και περιλαμβάνει μαθήματα εργαστηριακού περιεχομένου. Μέσω της συνδρομής της DEMO στην δημιουργία του καινούργιου εργαστηρίου, οι μαθητές έχουν πλέον πρόσβαση σε εξοπλισμό απαραίτητο για την διδασκαλία και την πραγματοποίηση των εργαστηριακών ασκήσεων.

DEMO: Ελληνικά φάρμακα με παγκόσμια εμβέλεια www.demo.gr

Η φαρμακοβιομηχανία DEMO ΑΒΕΕ είναι ένας βιομηχανικός και εμπορικός οργανισμός που ιδρύθηκε το 1965 και δραστηριοποιείται στην παραγωγή και προώθηση φαρμακευτικών προϊόντων. Αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής φαρμάκων στην Ελλάδα, με πολύ ισχυρή παρουσία στη νοσοκομειακή αγορά, όπου κατέχει την 1η θέση πωλήσεων σε αριθμό μονάδων.

Οι τρεις παραγωγικές μονάδες της DEMO με έκταση 45.000m2, σε συνδυασμό με της υψηλής τεχνολογίας αποθηκευτικές εγκαταστάσεις της σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, επιτρέπουν στην εταιρεία να προσφέρει τις δικές της υπηρεσίες εφοδιασμού (logistics) σε όλα τα νοσοκομεία της χώρας. Με κύκλο εργασιών που θα φτάσει τα €125.000.000 το 2015, ετήσιους ρυθμούς ανάπτυξης άνω του 22% τα τελευταία 8 χρόνια και προσωπικό που φτάνει τα 750 άτομα, η DEMO είναι μία από τις κορυφαίες φαρμακευτικές εταιρείες στην περιοχή της ΝΑ Ευρώπης. Η εταιρεία δραστηριοποιείται σε 52 χώρες παγκοσμίως, στην Ευρώπη, την Ασία, την Αφρική και την Ωκεανία.

Διαβάστε ακόμη:

Η DEMO βραβεύεται για τις επιδόσεις της, κάνοντας πρωταθλητισμό στα νοσοκομεία & στις εξαγωγές

50 χρόνια DEMO: Το απλό φαρμακείο που εξελίχθηκε σε παγκόσμιο παίκτη της φαρμακευτικής & νοσοκομειακής αγοράς

DEMO: Νέα προϊόντα & επενδύσεις στο εξωτερικό η αιχμή του δόρατος για το 2015

Διάκριση της DEMO για την επιχειρηματική της πορεία

Νέο website και online καμπάνια της DEMO