ΦΑΡΜΑΚO

Κ. Λουράντος: Να συστρατευθεί όλη η κοινωνία κατά του ασφαλιστικού

Τη συστράτευση όλης της κοινωνίας κατά του ασφαλιστικού ζήτησε στη συνάντηση των φορέων ο πρόεδρος του ΠΦΣ κ. Κωνσταντίνος Λουράντος.

Κ. Λουράντος: Να συστρατευθεί όλη η κοινωνία κατά του ασφαλιστικού

Εκπροσωπώντας τον κλάδο των φαρμακοποιών, ο κ. Λουράντος τόνισε πως ο διάλογος της κυβέρνησης είναι προσχηματικός, γιατί πρώτα πρέπει κάποιος να ζητά τη γνώμη της κοινωνίας μέσω των φορέων και στη συνέχεια να διαμορφώνει την πρότασή του, ειδικά για τόσο σοβαρά θέματα όπως το ασφαλιστικό.

Επίσης, επεσήμανε ότι μεγάλη ευθύνη έχουν και τα κόμματα της αντιπολίτευσης, τα οποία οφείλουν να πάρουν θέση για το συγκεκριμένο θέμα.

Ο πρόεδρος του ΠΦΣ απηύθηνε αγωνιστικό προσκλητήριο για την αυριανή συγκέντρωση των φορέων που διοργανώνεται με πρωτοβουλία του ΤΕΕ στις 11.30 στα Προπύλαια, ενώ κάλεσε όλους τους παραγωγικούς, επαγγελματικούς και επιστημονικούς κλάδους στην ευρεία σύσκεψη κατά του ασφαλιστικού που διοργανώνει ο Σύλλογος την Παρασκευή 22 Ιανουαρίου στο αμφιθέατρο του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου, στις 11 το πρωί.

Στη σύσκεψη έχουν προσκληθεί, εκτός των επιστημονικών φορέων, η ΓΣΕΕ, εκπρόσωποι των αγροτών, των βενζινοπωλών, των οδηγών ταξί, άλλων επαγγελματικών κλάδων και της ΕΣΗΕΑ.