ΦΑΡΜΑΚO

Η DEMO, ένα από τα «διαμάντια» της ελληνικής οικονομίας

Σημαντική διάκριση απέσπασε η φαρμακοβιομηχανία DEMO για την επιχειρηματική πορεία της και το μοντέλο ανάπτυξής της, στην Ετήσια Συνάντηση Επιχειρηματικής Αριστείας, “Diamonds of the Greek Economy 2016”.

Η DEMO, ένα από τα «διαμάντια» της ελληνικής οικονομίας

Η DEMO, πιστή στη δέσμευσή της για καινοτομία και ανάπτυξη, κατάφερε να ξεπεράσει τις πολυάριθμες προκλήσεις στον κλάδο της φαρμακοβιομηχανίας και να συμβάλλει ταυτόχρονα στην προσπάθεια ανάκαμψης της εγχώριας οικονομίας. Με στόχο την υψηλή ποιότητα και την καινοτομία των προϊόντων που παράγει, η ελληνική φαρμακοβιομηχανία επενδύει διαρκώς σε υπερσύγχρονο εξοπλισμό και στις εγκαταστάσεις της αλλά και στο υψηλό επιστημονικό προφίλ των εργαζομένων της.

Η DEMO κατέχει την πρώτη θέση, στην Ελλάδα, σε εξαγωγές δικών της φαρμακευτικών προϊόντων σε τεμάχια πώλησης. Ταυτόχρονα, η βιομηχανία διαθέτει ένα εκτεταμένο δίκτυο πωλήσεων και έχει ήδη εδραιώσει την παρουσία της σε 52 χώρες σε Ευρώπη, Ασία, Αφρική, Μέση Ανατολή και Νότιο Αμερική.

Το βραβείο παρέλαβε η κυρία Ιωάννα Δέμου, Μέλος Διοικητικού Συμβουλίου της DEMO, η οποία δήλωσε σχετικά: «Αυτή η διάκριση έρχεται ως επιστέγασμα της επιτυχημένης πορείας της DEMO και σας ευχαριστούμε θερμά για αυτό. Θα ήθελα να επισημάνω πως η συγκεκριμένη βράβευση οφείλεται κατεξοχήν στους εργαζομένους της εταιρείας μας που μας στηρίζουν εδώ και 50 χρόνια με τις γνώσεις τους στον τομέα της υγείας αλλά και την πίστη τους στην ελληνική φαρμακοβιομηχανία. Παράλληλα, το υγιές μοντέλο ανάπτυξης της DEMO με βασικούς πυλώνες τις επενδύσεις σε υποδομές, ανθρώπινο δυναμικό σε Έρευνα & Ανάπτυξη, αλλά και την εξαγωγική δραστηριότητά της εταιρείας, μας επιτρέπει να έχουμε για άλλη μία φορά θετικό πρόσημο στην αναπτυξιακή μας πορεία».

Η εκδήλωση για τις καταξιωμένες επιχειρηματικές διακρίσεις “Diamonds of the Greek Economy 2016” πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας. Στόχος της εκδήλωσης είναι να αναδειχθούν, οι επιχειρήσεις και οι τομείς επιχειρηματικής δραστηριότητας με τις μεγαλύτερες προοπτικές ανάπτυξης, τα «εργαλεία» που αξιοποιούν οι εν λόγω επιχειρήσεις για την αντιμετώπιση των συνεπειών της κρίσης αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην άσκηση της επιχειρηματικής τους δραστηριότητας. Το παρόν έδωσαν εκπρόσωποι της Πολιτείας , εκπρόσωποι εκατοντάδων επιχειρήσεων, σημαντικών επιχειρηματικών φορέων καθώς επίσης και εκπρόσωποι ξένων εμπορικών αντιπροσωπειών που εδρεύουν στην Ελλάδα.

Διαβάστε ακόμη:

Diamonds of the Greek Economy 2016: Αυτά είναι τα «διαμάντια» της ελληνικής οικονομίας