ΦΑΡΜΑΚO

Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς 2017 - Επιβράβευση καινοτομιών και πρακτικών στην αγορά των φαρμακείων

H εταιρεία NOUFIO, στο πλαίσιο του HELLAS PHARM 2017, που διοργανώνει ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Αττικής, παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Ελλάδα τα Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς, για την ανάδειξη και επιβράβευση των καλύτερων καινοτομιών και πρακτικών στην αγορά των φαρμακείων, για το 2017.

Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς 2017 - Επιβράβευση καινοτομιών και πρακτικών στην αγορά των φαρμακείων

Η τελετή απονομής των αριστείων θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 1η Απριλίου 2017, στη διάρκεια του HELLAS PHARM, στο συνεδριακό κέντρο HELEXPO MAROUSSI.

Στην διοργάνωση μπορούν να υποβάλλουν συμμετοχή:

-Εταιρείες με προϊόντα για φαρμακεία

-Επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών προς τα φαρμακεία

-Φαρμακοποιοί, ερευνητικά και επιστημονικά κέντρα, φορείς ή ομάδες

-Περιοδικά, blogs και ιστοσελίδες για φαρμακοποιούς και επιστήμονες υγείας

Για την αξιολόγηση και επιλογή του νικητή κάθε κατηγορίας, θα λειτουργήσει μικτό σχήμα, με έμφαση στη διαφάνεια και αντικειμενικότητα και με συνδυασμό Επιτροπής αξιολόγησης και ψηφοφορίας μέσω internet: H Επιτροπή αξιολόγησης αποτελείται από προσωπικότητες της φαρμακευτικής αγοράς, φαρμακοποιούς, στελέχη marketing και εκπροσώπους της ακαδημαϊκής κοινότητας. Η βαθμολογία της θα βαραίνει κατά 50%, στην επιλογή των νικητών. Κάθε μέλος της θα έχει δικαίωμα επιλογής μιας υποψηφιότητας ανά κατηγορία για τη θέση του νικητή.

Για να δείτε το λεπτομέρειες σχετικά με τα Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς 2017, επισκεφθείτε το site www.aristeiapharm.gr

Υποβολή συμμετοχών μέχρι 30/1/2017.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ