ΦΑΡΜΑΚO

Έντονη δράση της DEMO ΑΒΕΕ σε συνέδρια

Σημαντική ενεργό συμμετοχή σε συνέδρια που αφορούν τον Έλληνα Γιατρό και Φαρμακοποιό, είχε η Βιομηχανία Φαρμάκων DEMO ABEE το μήνα Σεπτέμβριο.

Έντονη δράση της DEMO ΑΒΕΕ σε συνέδρια

Το Σαββατοκύριακο 9-10 Σεπτεμβρίου η DEMO έλαβε μέρος στο 5ο Συνέδριο «Το φαρμακείο στην Υγεία και την Ομορφιά-Παρόν και μέλλον» στο Ηράκλειο της Κρήτης, ενώ την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου η DEMO είχε δυναμική παρουσία στην 1η Ημερίδα «Αύριο ένα νέο επάγγελμα».

Στα συνέδρια αυτά οι συμμετέχοντες γιατροί και φαρμακοποιοί είχαν την ευκαιρία να περάσουν από το stand της εταιρείας και να ενημερωθούν για 3 ιατροτεχνολογικά της προϊόντα:

- To Newsept total, το μοναδικό διάλυμα φακών επαφής με εκχύλισμα χαμομηλιού

- το Rinophar, διάλυμα φυσιολογικού ορού για την μύτη, τα αυτιά και τα μάτια

- To Newsept Eyes (οφθαλμικές σταγόνες μιας δόσης). Το νέο αυτό προϊόν συνδυάζει τα οφέλη που προσφέρουν το υαλουρονικό νάτριο και το χαμομήλι, ανακουφίζει τα μάτια από την ξηρότητα, το αίσθημα ξένου σωματιδίου, την κούραση από την παρατεταμένη χρήση ηλεκτρονικού υπολογιστή και την παρατεταμένη οδήγηση, την έντονη μελέτη, την χρήση φακών επαφής, τον ερεθισμό των οφθαλμών που προκαλείται από περιβαλλοντικούς παράγοντες και την ξηροφθαλμία.

Τον Οκτώβριο η εταιρεία θα συμμετάσχει στο εκπαιδευτικό σεμινάριο που διοργανώνει ο φαρμακευτικός σύλλογος Κορινθίας. Η DEMO ΑΒΕΕ για περισσότερα από 50 χρόνια βρίσκεται στο πλευρό των επαγγελματιών υγείας και του καταναλωτικού κοινού, διαθέτοντας στην ελληνική αγορά προϊόντα υψηλής ποιότητας.

Η φαρμακοβιομηχανία DEMO ΑΒΕΕ είναι ένας βιομηχανικός και εμπορικός οργανισμός που ιδρύθηκε το 1965 και δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη, παραγωγή και προώθηση φαρμακευτικών προϊόντων.

Αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής φαρμάκων στην Ελλάδα, με πολύ ισχυρή παρουσία στη νοσοκομειακή αγορά, όπου κατέχει την 1η θέση πωλήσεων σε αριθμό μονάδων. Με τρεις παραγωγικές μονάδες έκτασης 45.000m2, υψηλής τεχνολογίας αποθηκευτικές εγκαταστάσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και προσωπικό που φτάνει τα 850 άτομα, η DEMO είναι μία από τις κορυφαίες φαρμακευτικές εταιρείες στην περιοχή της ΝΑ Ευρώπης.

Η εταιρεία δραστηριοποιείται σε 84 χώρες παγκοσμίως, στην Ευρώπη, την Ασία, την Αφρική, την Νότιο Αμερική και την Ωκεανία. Το πρόγραμμα Υπευθυνότητας της DEMO βασίζεται σε 4 πυλώνες: Περιβάλλον, Ηθικό Marketing, Εργαζόμενοι και Κοινωνία με επίκεντρο τα παιδιά και τις ευπαθείς ομάδες.