ΦΑΡΜΑΚO

Συμμετοχή της Bradex στo 18o Πανελλήνιο Φαρμακευτικό Συνέδριο

Στο 18o Πανελλήνιο Φαρμακευτικό Συνέδριο που έλαβε χώρα στo Ζάππειο Μέγαρο στην Αθήνα, από τις 6 έως τις 8 Οκτωβρίου, συμμετείχε η εταιρεία Bradex του ομίλου DEMO ΑΒΕΕ.

Συμμετοχή της Bradex στo 18o Πανελλήνιο Φαρμακευτικό Συνέδριο

Στόχος της εταιρείας ήταν για μια ακόμη φορά να ενημερώσει τους φαρμακοποιούς για την δραστηριοποίηση της στον χώρο του φαρμακείου και του ευρύτερου consumer healthcare.

Τα καινοτόμα προϊόντα της εταιρείας όπως το επουλωτικό προϊόν biosilver, το gel κρυοθεραπείας Myogel τα ενεργοσυνεκτικά επιδεσμικά προϊόντα Elastus, αλλά και το νέο πρωτοποριακό αντιβηχικό προϊόν Iviprosil σε μορφή διασπειρόμενων ταινιών με εκχύλισμα φύλλων κισσού, έτυχαν ευρύτερης αποδοχής και ενδιαφέροντος από όλους φαρμακοποιούς που ενημερώθηκαν διεξοδικά από τους συνεργάτες της εταιρείας.

Όραμα της Bradex είναι να είναι δίπλα στον Έλληνα γιατρό και φαρμακοποιό με ποιοτικές και αποτελεσματικές λύσεις.

Σχετικά με την Bradex

H Εταιρεία Bradex ανήκει στον όμιλο DEMO και μια είναι ελληνική εταιρία η οποία ξεκίνησε την λειτουργία της με αντικείμενο την παραγωγή και προώθηση φαρμακευτικών και ιατροτεχνολογικών σκευασμάτων στην ελληνική αγορά.

H εταιρεία επενδύει σε γενόσημα φάρμακα και ιατροτεχνολογικά προϊόντα και δραστηριοποιείτε σε 3 άξονες στο Νοσοκομείο, στον Ιδιωτικό τομέα - ΕΟΠΥΥ και Home care- και στο Φαρμακείο. Η Bradex διαθέτει νοσοκομειακά προϊόντα (ορούς, πολυβιταμινούχα, αναισθησιολογικά) και επεκτείνει την γκάμα της με μια πλήρη σειρά ιατροτεχνολογικών σκευασμάτων και με καινοτόμες σειρές προϊόντων στην αγορά των ιδιωτικών φαρμακείων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ