ΦΑΡΜΑΚO

Η εταιρεία Bradex στην 9η Διημερίδα – Έκθεση για την Επιχειρηματικότητα & Επικοινωνία

Η εταιρεία Bradex του ομίλου DEMO συμμετείχε στην 9η Διημερίδα – Έκθεση για την επιχειρηματικότητα και Επικοινωνία που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα στις 20 και 21 Ιανουαρίου.

Η εταιρεία Bradex στην 9η Διημερίδα – Έκθεση για την Επιχειρηματικότητα & Επικοινωνία

Στόχος της εταιρείας ήταν να προσελκύσει και να ενημερώσει τους φαρμακοποιούς και γενικά τους επαγγελματίες υγείας για την δραστηριοποίηση της στον χώρο του φαρμακείου και του ευρύτερου consumer healthcare με καινοτόμα προϊόντα.

Για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά παρουσιάστηκαν το αντιβηχικό σκεύασμα Iviprocil που περιέχει εκχύλισμα φύλλων κισσού και διατίθεται σε μορφή διασπειρόμενων ταινιών, καθώς και το Bradesept, στείρο διάλυμα έκπλυσης. Τα δύο νέα προϊόντα, αλλά και περισσότερα που αναμένονται να κυκλοφορήσουν το 1ο εξάμηνο του 2018 συγκέντρωσαν το ενδιαφέρον των φαρμακοποιών και των επιστημόνων υγείας που έλαβαν ενημέρωση από τους συνεργάτες της Bradex.

Σετικά με τη Bradex

H Εταιρεία Bradex ανήκει στον όμιλο DEMO και μια είναι ελληνική εταιρία η οποία ξεκίνησε την λειτουργία της με αντικείμενο την παραγωγή και προώθηση φαρμακευτικών και ιατροτεχνολογικών σκευασμάτων στην ελληνική αγορά. H εταιρεία επενδύει σε γενόσημα φάρμακα και ιατροτεχνολογικά προϊόντα και δραστηριοποιείτε σε 3 άξονες στο Νοσοκομείο, στον Ιδιωτικό τομέα - ΕΟΠΥΥ και Home care- και στο Φαρμακείο.

Η Bradex διαθέτει νοσοκομειακά προϊόντα (ορούς, πολυβιταμινούχα, αναισθησιολογικά) και επεκτείνει την γκάμα της με μια πλήρη σειρά ιατροτεχνολογικών σκευασμάτων και με καινοτόμες σειρές προϊόντων στην αγορά των ιδιωτικών φαρμακείων.

Διαβάστε ακόμη:

Νέο ενδοφλέβιο πολυβιταμινούχο σκεύασμα από τη DEMO στην αγορά της Γερμανίας