ΦΑΡΜΑΚO

Αριστεία ΕΕΦΑΜ: Βράβευση της Janssen για καινοτόμο θεραπεία

Αριστεία ΕΕΦΑΜ: Βράβευση της Janssen για καινοτόμο θεραπεία

Η καμπάνια επικοινωνίας για την εισαγωγή στην ελληνική αγορά, της πρώτης ανοσοθεραπείας στο Πολλαπλούν Μυέλωμα, μιας καινοτόμου θεραπείας της Janssen, έλαβε το 1ο Αριστείο για την «Καλύτερη Καμπάνια Διαχείρισης Κύκλου Ζωής Προϊόντος» από την Ελληνική Εταιρεία Φαρμακευτικού Management (Ε.Ε.Φα.Μ.).

Η πρώτη ανοσοθεραπεία στο Πολλαπλούν Μυέλωμα από την Janssen, άνοιξε μία νέα εποχή στη θεραπευτική διαχείριση του νοσήματος, προσφέροντας πρωτοφανή παράταση της επιβίωσης και καλύτερη ποιότητα ζωής για την πλειονότητα των ανθεκτικών ασθενών.

Μέσω της επιτυχημένης καμπάνιας της Janssen Ελλάδος, δόθηκε έμφαση στην ανεκπλήρωτη ιατρική ανάγκη, τον καινοτόμο μηχανισμό δράσης και τα οφέλη της ανοσοθεραπείας για τους ασθενείς με υποτροπιάζον/ανθεκτικό Πολλαπλούν Μυέλωμα.

Ο κ. Μάκης Παπαταξιάρχης, Διευθύνων Σύμβουλος της Janssen Ελλάδος, Pharmaceutical Companies of Johnson & Johnson, δήλωσε σχετικά: «Η βράβευσή μας για την καμπάνια λανσαρίσματος της πρώτης ανοσοθεραπείας στο πολλαπλούν μυέλωμα αποτελεί μια σημαντική αναγνώριση της καινοτόμου προσέγγισης της εταιρείας μας, τόσο σε επίπεδο θεραπευτικών επιλογών, όσο και σε επίπεδο επικοινωνίας και ενημέρωσης της ιατρικής κοινότητας. Νιώθουμε πραγματικά υπερήφανοι για τη συγκεκριμένη διάκριση και την επιβράβευση των προσπάθειών μας, όπως επιβεβαιώθηκε και στα Αριστεία Ε.Ε.Φα.Μ. Δέσμευσή μας να συνεχίσουμε να καινοτομούμε με ακεραιότητα και διαφάνεια, έχοντας πάντα στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων μας τον ασθενή».

Σχετικά με τη Janssen

Στη JANSSEN, είμαστε αφοσιωμένοι στην αντιμετώπιση και επίλυση κάποιων από τις πιο σημαντικές ανεκπλήρωτες ιατρικές ανάγκες της εποχής μας στην ογκολογία, την ανοσολογία, τις νευροεπιστήμες, τις λοιμώδεις νόσους και τα εμβόλια, καθώς και τις καρδιαγγειακές και μεταβολικές νόσους, αναφέρει ανακοίνωση της εταιρείας, στην οποία επισημαίνονται ακόμη τα εξής:

«Καθοδηγούμενοι από τη δέσμευσή μας προς τους ασθενείς, αναπτύσσουμε νέα προϊόντα, υπηρεσίες και λύσεις φροντίδας υγείας για την παροχή βοήθειας στους ανθρώπους με σοβαρές νόσους σε ολόκληρο τον κόσμο.

Εκτός από τα καινοτόμα φάρμακά της, η Janssen-Cilag International NV και οι θυγατρικές της σε όλο τον κόσμο βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της ανάπτυξης πρωτοβουλιών εκπαίδευσης και δημόσιας πολιτικής για την εξασφάλιση πρόσβασης στις πιο πρόσφατες θεραπευτικές πληροφορίες, τις υπηρεσίες υποστήριξης και την ποιοτική φροντίδα για τους ασθενείς και τις οικογένειές τους, τους φροντιστές και τους υποστηρικτές τους, καθώς και για τους επαγγελματίες υγείας».

Διαβάστε ακόμη:

11ο Συνέδριο ΕΕΦΑΜ: Οι προκλήσεις, οι ευκαιρίες, οι αντιδράσεις, οι συνεργασίες

Επιχειρηματική διάκριση για τη Janssen Ελλάδος στα SALUS INDEX 2017

BEST OF NETWORK

Άρση μέτρων: Η Ελλάδα… ανοίγει! Το χρονοδιάγραμμα για πολιτισμό, αθλητισμό, τουρισμό, αγορά

Ρεπορτάζ Newsbomb.gr: Οι παπαγάλοι της Αθήνας - Πώς το κέντρο της πρωτεύουσας γέμισε εξωτικά πουλιά

Στρατός Ξηράς: Από μάσκες μέχρι… οπλικά συστήματα – Λύσεις για όλα στα στρατιωτικά εργοστάσια

Ρεπορτάζ Newsbomb.gr: Με 1 ευρώ μπορείς να αγοράσεις ένα σισιλιάνικο σπίτι με θέα την Αίτνα

Netflix: Είναι η δημοφιλέστερη ψηφιακή πλατφόρμα ψυχαγωγίας; - Δείτε το infographic του Newsbomb.gr

Survivor Spoiler: Αναστάτωση – «Βόμβα» με οικειοθελή αποχώρηση;

Defender Europe 2021: Αμερικανική «φόλα» στον Ερντογάν - Ψήφος εμπιστοσύνης στην Ελλάδα

Aυστραλία: Νύφη βοηθά μοσχαράκι να γεννηθεί στη διάρκεια του γάμου της

Αλέξανδρος Μπουρδούμης στο Newsbomb.gr: Ανεπανόρθωτο το πλήγμα στους ηθοποιούς από την πανδημία

Ξύλο σε εστιατόριο για τον λογαριασμό: Σερβιτόρος «ξάπλωσε» πελάτη (vid)

Τα 10+1 πιο «ακριβά» διαζύγια: Από τον Μπιλ Γκέιτς στον Μάικλ Τζόρνταν

Η Καίτη Γαρμπή «δίκασε» όσους προσπαθούν να δικαιολογήσουν τον σάτυρο της Νέας Σμύρνης: «Υπάρχουν άρρωστα μυαλά» (pic)