ΦΑΡΜΑΚO

Castalia: Με δύο νέα προϊόντα Helioderm υποδέχεται το καλοκαίρι

Τα ερευνητικά εργαστήρια της CΑSTALIA, με «πάνω από 20 χρόνια τεχνογνωσίας στη βιολογία της επιδερμίδας», προσφέρουν αξιόπιστες λύσεις με δερματολογικά και κλινικά ελεγμένα προϊόντα για όλες τις ηλικίες και κάθε τύπο επιδερμίδας.

Castalia: Με δύο νέα προϊόντα Helioderm υποδέχεται το καλοκαίρι

Το 2018, η CΑSTALIA ενισχύει περαιτέρω την αντηλιακή της σειρά Helioderm με νέους κωδικούς.

Πρόκειται για τo Helioderm Velvet Mist SPF 50+, ένα αντηλιακό σπρέι προσώπου και σώματος, με υψηλό δείκτη προστασίας, ιδανικό για δυσανεκτικές στον ήλιο επιδερμίδες. Με διάφανη, μη λιπαρή, βελούδινη υφή, είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους επιδερμίδας, για παιδιά και ενήλικες. Το Helioderm Velvet Mist SPF 50+ διαθέτει ειδική αντλία για ομοιόμορφο ψεκασμό και εύκολη εφαρμογή με μία μόνο κίνηση. Δεν αφήνει ίχνη λιπαρότητας κι υπολείμματα στα χέρια, απλώνεται εύκολα και προστατεύει την επιδερμίδα δημιουργώντας ένα βελούδινο, διάφανο φιλμ. Χωρίς άρωμα, για όσους τα αποφεύγουν, χωρίς Parabens, το Helioderm Velvet Mist SPF 50+ είναι δερματολογικά ελεγμένο, ανθεκτικό στο νερό. Περιέχει συνδυασμό καινοτόμων οργανικών φίλτρων υψηλής απόδοσης, τα οποία παρέχουν ισχυρή προστασία από τις βλαπτικές επιδράσεις της UV ακτινοβολίας και Βιταμίνη Ε για ισχυρή αντιοξειδωτική δράση ενάντια στις ελεύθερες ρίζες. Είναι ιδανικό για παιδιά και όσους αθλούνται κάτω από τον ήλιο και θέλουν εύκολη, γρήγορη κι αποτελεσματική αντηλιακή προστασία. Κυκλοφορεί σε πρακτική συσκευασία 300ml για όλη την οικογένεια, για όλη την παρέα.

Παράλληλα, η CASTALIA διαθέτει στην αγορά το γαλάκτωμα για πρόσωπο και σώμα Helioderm Lait Après Soleil, σε εύχρηστη και πρακτική συσκευασία 75ml, κατάλληλη και για χειραποσκευή αεροπλάνου. Το Helioderm Lait Après Soleil, ιδανικό για την περιποίηση της αφυδατωμένης επιδερμίδας μετά την έκθεση στον ήλιο, είναι εμπλουτισμένο με ενυδατικούς και καταπραϋντικούς παράγοντες και εκχύλισμα σουσαμιού που βοηθά στην αποκατάσταση της υδρολιπιδικής ισορροπίας της επιδερμίδας, ενώ η βιταμίνη Ε που περιέχει, μέσω της αντιοξειδωτικής της δράσης, προστατεύει από τις βλαβερές συνέπειες των ελεύθερων ριζών. Με ευχάριστο αναζωογονητικό άρωμα και ανάλαφρη υφή, απορροφάται εύκολα από την επιδερμίδα χωρίς να αφήνει ίχνη λιπαρότητας. Κυκλοφορεί και σε κανονική συσκευασία των 150ml.

Η αντηλιακή σειρά Helioderm, χάρη στα αντηλιακά φίλτρα Tinosorb M&S, Helioguard 365 και TanActine, δρα αποτελεσματικά, ακόμα και στις πιο απαιτητικές κι ευαίσθητες επιδερμίδες, προσφέροντας εξειδικευμένη, ολοκληρωμένη προστασία από τις βλαβερές συνέπειες των ακτίνων UVA και UVB, προστατεύοντας την επιδερμίδα τη φωτογήρανση. Εμπεριέχουν επίσης Βιταμίνη E, γνωστή για την αντιοξειδωτική της ιδιότητα και προστασία ενάντια στις ελεύθερες ρίζες, προσφέροντας προστατευτική, προληπτική και επανορθωτική δράση. Επιπλέον, οι καλλυντικές μη λιπαρές υφές της σειράς Helioderm προσφέρουν μια ευχάριστη και δροσερή αίσθηση κι υψηλή καλλυντική απόλαυση αποκαθιστώντας παράλληλα την ισορροπία της ενυδάτωσης στην επιδερμίδα. Τα εξειδικευμένα προϊόντα της αντηλιακής σειράς Helioderm δρουν αποτελεσματικά, ακόμα και στις πιο απαιτητικές κι ευαίσθητες επιδερμίδες.

Αναζητήστε τις προσφορές των προϊόντων CASTALIA στα φαρμακεία και απολαύστε ένα καλό Καλοκαίρι!

Castalia Helioderm VELVET MIST bottle 3.2018