ΦΑΡΜΑΚO

H Janssen Ελλάδος στηρίζει τον οργανισμό «Make-A-Wish» Ελλάδος

Την ευχή του μικρού Σπύρου υιοθέτησε και πραγματοποίησε η Janssen Ελλάδος, φαρμακευτική εταιρεία του ομίλου Φροντίδας Υγείας Johnson & Johnson, υποστηρίζοντας το έργο του Οργανισμού Make-A-Wish (Kάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος).

H Janssen Ελλάδος στηρίζει τον οργανισμό «Make-A-Wish» Ελλάδος

Σε μία τελετή-έκπληξη στο πλαίσιο της διοργάνωσης του Ράλι Ακρόπολις, ο μικρός Σπύρος παρέλαβε το ηλεκτρονικό αυτοκίνητο που είχε ευχηθεί.

Η στήριξη στον Οργανισμό Make-A-Wish (Kάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), και η πρόσκληση προς τους εργαζομένους της εταιρείας να συνδράμουν για να πραγματοποιηθεί το όνειρο ενός παιδιού, αποτέλεσε μία ακόμη εθελοντική δράση της Janssen Ελλάδος. Το Make-A-Wish με παρουσία σε πάνω από 50 χώρες και περισσότερους από 40.000 εθελοντές παγκοσμίως, εκπληρώνει τις ευχές παιδιών που πάσχουν από πολύ σοβαρές ασθένειες. Το ποσό που συγκεντρώθηκε από τους εργαζόμενους-εθελοντές της Janssen Ελλάδος διατέθηκε για την υιοθεσία της ευχής του μικρού Σπύρου, που πάσχει από το σύνδρομο Wiskott-Aldrich και ο οποίος ευχήθηκε να αποκτήσει ένα ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητο.

Η Janssen Ελλάδος, η οποία διακρίθηκε πρόσφατα για το πρόγραμμα εθελοντισμού και κοινωνικής προσφοράς ‘Janssen4Good’ στα Responsible Business Awards, πραγματοποιεί με συνέπεια κοινωφελείς δράσεις που παράλληλα ενδυναμώνουν και εγκαθιστούν την κουλτούρα αλληλεγγύης των εργαζομένων της. Η ενέργεια στήριξης του Make-A-Wish διοργανώθηκε με αφορμή τον εορτασμό του ‘CREDO DAY’ της εταιρείας, στο οποίο αποτυπώνεται η δέσμευσή της για τη στήριξη των κοινωνιών και των συνανθρώπων σε ανάγκη.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος Janssen Ελλάδος, Μάκης Παπαταξιάρχης, δήλωσε σχετικά: «Το ‘ΠΙΣΤΕΥΩ’ μας, η ηθική και στρατηγική πυξίδα της εταιρείας μας, εμπεριέχει με εξέχοντα τρόπο τις αξίες και τη δέσμευση όλων μας προς τις κοινότητες στις οποίες ζούμε και εργαζόμαστε. Η στήριξη του οργανισμού Make-A-Wish αποτελεί μία ακόμη δράση εθελοντισμού, η οποία επιβεβαιώνει την προσήλωσή μας, με συνέπεια και συνέχεια, στο υπέρτατο καθήκον μας, που είναι να προσφέρουμε ελπίδα και ένα καλύτερο μέλλον στους συνανθρώπους μας».

Η Γενική Διευθύντρια του Make-A-Wish (Kάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), Σάντρα Ζαφειρακοπούλου, δήλωσε: «Ευχαριστούμε θερμά την Janssen Ελλάδος που στηρίζει έμπρακτα το έργο του Οργανισμού μας με την υιοθεσία της ευχής του μικρού Σπύρου. Η φιλοσοφία μας είναι να δίνουμε δύναμη και κουράγιο στους μικρούς ασθενείς που δίνουν ένα τόσο δύσκολο αγώνα κατά τη διάρκεια των πιο όμορφων χρόνων της ζωής τους, την παιδική ηλικία, και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που η προσπάθειά μας βρίσκει συνοδοιπόρο την Janssen».