ΦΑΡΜΑΚO

DEMO και BRADEX προτείνουν προϊόντα που κάνουν τη ζωή μας πιο εύκολη στις διακοπές

Πλησιάζουμε στο τέλος και του δεύτερου μήνα του καλοκαιριού και για τους περισσότερους ξεκινούν οι θερινές άδειες του Αυγούστου.

DEMO και BRADEX προτείνουν προϊόντα που κάνουν τη ζωή μας πιο εύκολη στις διακοπές

Ο όμιλος DEMO ΑΒΕΕ έχει προτάσεις για τη βαλίτσα και το νεσεσέρ μας σε πρακτικές συσκευασίες. Ασχέτως με την διάρκεια των διακοπών και τον προορισμό, καλό θα ήταν να σκεφτούμε από πριν τι ενδέχεται να χρειαστούμε στο νησί ή στον τόπο που επιλέξαμε για να ξεκουραστούμε, διασκεδάσουμε ή και αθληθούμε.

Σειρά NewSept από τη DEMO

- Το Newsept Total, αποτελεί μια ολοκληρωμένη πρόταση για τον καθαρισμό, την έκπλυση, τη φύλαξη και την αποθήκευση όλων των φακών επαφής, αξιοποιώντας τις ευεργετικές ιδιότητες του χαμομηλιού. Το New Sept Total είναι διαθέσιμο σε συσκευασία των 500ml και σε πρακτική συσκευασία μίας χρήσης, σε αμπούλες των 10ml, ιδανική για ταξίδια και τις καθημερινές μετακινήσεις.

- Το Νewsept Eyes (οφθαλμικές σταγόνες μιας χρήσης), αποτελεί τη «φυσική» πρόταση κατά της ξηροφθαλμίας ενώ ανακουφίζει τα μάτια από το αίσθημα ύπαρξης ξένου σώματος, την κούραση από την παρατεταμένη χρήση ηλεκτρονικού υπολογιστή, την πολύωρη οδήγηση, το επίμονο διάβασμα, τη χρήση φακών επαφής και τον ερεθισμό των οφθαλμών που προκαλείται από περιβαλλοντικούς παράγοντες. Το Νewsept Eyes συνδυάζει τα οφέλη που προσφέρουν το υαλουρονικό νάτριο και το χαμομήλι.To προϊόν κυκλοφορεί σε συσκευασία με 30 περιέκτες των 0,5 ml.

DEMOcran από τη DEMO

Το καλοκαίρι μπορεί να περιλαμβάνει κολύμπι, ηλιοθεραπεία, χαλάρωση και υπέροχες βραδιές, αλλά μπορεί να κρύβει κι ένα σωρό ταλαιπωρίες για τις γυναίκες, που ίσως τους χαλάσουν τη διάθεση και τη γαλήνη των διακοπών. Τα ενοχλήματα στο ουροποιητικό σύστημα αποτελούν έναν από τους συχνότερους λόγους επίσκεψης στον γιατρό, ενώ η υγεία του κόλπου είναι ένα θέμα που απασχολεί συχνά τις γυναίκες, κυρίως λόγω των παθογόνων μικροοργανισμών που μπορεί να προκαλέσουν λοιμώξεις, φλεγμονές και άλλα δυσάρεστα συμπτώματα στην ευαίσθητη περιοχή.

Το DEMOcran είναι ένας συνδυασμός εκχυλίσματος Cranberry και προβιοτικών που υποβοηθά την υγεία του ουροποιητικού και του κόλπου.
Ο συνδυασμός Cranberry και προβιοτικών είναι χρήσιμος μεταξύ άλλων για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος ενάντια σε πιθανές λοιμώξεις του ουροποιητικού συστήματος και στις γυναίκες επικουρικά στη θεραπεία της κολπίτιδας (βακτηριακής και μυκητιασικής ) και στην πρόληψη υποτροπών. To σκεύασμα DEMOcran κυκλοφορεί σε συσκευασία με 28 κάψουλες και διατίθεται αποκλειστικά μέσω φαρμακείων.

Myogel από τη BRADEX

Στις διακοπές δεν χρειάζεται να αποχωριστείτε την άσκηση όσοι αθλείστε συστηματικά, ενώ είναι μία θαυμάσια ευκαιρία και οι υπόλοιποι να αθληθούν με περιπάτους, τρέξιμο ή με την ενασχόληση κάποιου σπορ θάλασσας ή βουνού.

Η γέλη κρυοθεραπείας Myogel είναι η πρόταση της BRADEX για πριν και μετά την άσκηση, η οποία ανακουφίζει άμεσα τα κουρασμένα πόδια, τους μυϊκούς πόνους και τις κράμπες. Το Myogel ψύχει έντονα, σε βάθος και με μεγάλη διάρκεια, ενώ τρίβεται εντατικά με μασάζ σε καταπονημένα σημεία του μυοσκελετικού συστήματος όπως οι ώμοι, τα πόδια και η πλάτη. Με άρνικα, δενδρολίβανο, ευκάλυπτο και μινθόλη απορροφάται αμέσως και είναι μη λιπαρό. Εκτός από τη συσκευασία των 500ml, κυκλοφορεί και σε συσκευασία 125ml, πρακτική για το νεσεσέρ του ταξιδιού

Επουλωτικό Σκεύασμα biosilver από τη BRADEX

To biosilver είναι ένα καινοτόμο προϊόν σε μορφή spray, ειδικό για ανοιχτές πληγές και τραύματα. Χάρη στις ιδιότητές του δρα ως προστατευτικός φραγμός στη πληγή. Με υψηλή συγκέντρωση σε ιόντα αργύρου συμβάλλει στην πρόληψη των λοιμώξεων σε ανοικτά τραύματα, σε έλκη πιέσεως και σε μικρές τομές. Προστατεύει την πληγή, σχηματίζοντας ένα ενυδατικό φιλμ ενώ διατηρεί το τραύμα στεγνό, διευκολύνοντας και επιταχύνοντας την επούλωση.

Η φαρμακοβιομηχανία DEMO ΑΒΕΕ είναι ένας βιομηχανικός και εμπορικός οργανισμός που ιδρύθηκε το 1965 και δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη, παραγωγή και προώθηση φαρμακευτικών προϊόντων. Το εργοστάσιο της DEMO είναι το μεγαλύτερο στην Ελλάδα στην παραγωγή ενεσίμων και ένα από τα μεγαλύτερα παγκοσμίως. Η εταιρεία έχει πολύ ισχυρή παρουσία στη νοσοκομειακή αγορά, όπου κατέχει την 1η θέση πωλήσεων σε αριθμό μονάδων. Ενημερωθείτε για τα ιατροτεχνολικά προϊόντα της DEMO στα links
https://nafliver.gr/newsept-total/
https://nafliver.gr/newsept-eyes-2/
https://nafliver.gr/democran/

Η Bradex διαθέτει νοσοκομειακά προϊόντα (ορούς, πολυβιταμινούχα, αναισθησιολογικά) και επεκτείνει την γκάμα της με μια πλήρη σειρά ιατροτεχνολογικών σκευασμάτων και με καινοτόμες σειρές προϊόντων στην αγορά των ιδιωτικών φαρμακείων. Ενημερωθείτε για τα ιατροτεχνολικά προϊόντα της BRADEX στο www.bradex.gr