ΦΑΡΜΑΚO

Τριπλή διάκριση για τη ΒΙΑΝ Α.Ε στα «Αριστεία Ε.Ε.Φα.Μ»

Το 12ο Συνέδριο Φαρμακευτικού Management με θέμα «2020-2030: Προάγοντας την Υγεία στην εποχή του “ευφυούς” επιχειρείν» πραγματοποιήθηκε το τριήμερο 12-13-14 Φεβρουαρίου 2020. Οι εταιρείες του Ομίλου Γιαννακόπουλου ΒΙΑΝΕΞ και ΒΙΑΝ στήριξαν χορηγικά το συνέδριο.

Τριπλή διάκριση για τη ΒΙΑΝ Α.Ε στα «Αριστεία Ε.Ε.Φα.Μ»

Περισσότερα από 900 στελέχη φαρμακευτικών εταιρειών, επιστημονικών οργανισμών και επιχειρήσεων του χώρου παρακολούθησαν το επιστημονικό πρόγραμμα του συνεδρίου, στο οποίο συμμετείχαν 21 καταξιωμένοι και διεθνούς εμβέλειας εισηγητές από όλο το φάσμα της Υγείας. Μεταξύ των εισηγητών, ήταν και ο Γενικός Διευθυντής της ΒΙΑΝ Α.Ε κ. Δημήτρης Μωραΐτης, ο οποίος αναφέρθηκε στην Αυτο-φροντίδα ως «πυλώνα ανάπτυξης στην ελληνική πραγματικότητα».

Το συνέδριο έκλεισε τις εργασίες του με την απονομή των «Αριστείων Ε.Ε.Φα.Μ». Ο θεσμός επιβράβευσε τις βέλτιστες πρακτικές επικοινωνίας στην αγορά του φαρμάκου και των προϊόντων υγείας για τη διετία 2018-2019. Αξίζει να σημειωθεί πως η ΒΙΑΝ ήταν η μόνη εταιρεία, η οποία απέσπασε δύο πρωτιές και μία δεύτερη θέση στα Αριστεία.

Ειδικότερα, ήταν υποψήφια στις κατηγορίες «Καλύτερη Καμπάνια Προϊόντων ΜΗ.ΣΥ.ΦΑ», «Καλύτερη Καμπάνια Ψηφιακής Επικοινωνίας» και «Καλύτερη Καμπάνια Προϊόντων Αυτό-φροντίδας». Με το 1ο Αριστείο βραβεύθηκε στην κατηγορία «Καμπάνια προϊόντων Αυτο-φροντίδας», για την καμπάνια των συμπληρωμάτων διατροφής ALTION, με Product Manager τον Γιώργο Σπίγγο. Επίσης, 1ο Αριστείο απέσπασε στην κατηγορία «Καμπάνια ΜΗ.ΣΥ.ΦΑ» για την καμπάνια της σειράς εμπλάστρων SALONPAS, με Product Manager τον Ανδρέα Βερνίκο. Το 2ο Αριστείο έλαβε στην κατηγορία «Καμπάνια Ψηφιακής Επικοινωνίας» για τα βρεφικά γάλατα Novalac, με Product Manager τον Θεόδωρο Τριανταφύλλου.

Πηγή: Newsbomb.gr