ΦΑΡΜΑΚO

3ο Συνέδριο Φαρμακοποιών Περιφέρειας Πελοποννήσου: Καινοτόμες υπηρεσίες στο σύγχρονο φαρμακείο

Με στόχο την ενημέρωση και προετοιμασία για τις εξελίξεις του αύριο στο φαρμακείο, ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Αργολίδας διοργανώνει, με συνδιοργάνωση των Φαρμακευτικών Συλλόγων Αρκαδίας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας, το 3ο Συνέδριο Φαρμακοποιών Περιφέρειας Πελοποννήσου, με κεντρικό θέμα: «Καινοτόμες Υπηρεσίες στο Σύγχρονο Φαρμακείο».

3ο Συνέδριο Φαρμακοποιών Περιφέρειας Πελοποννήσου: Καινοτόμες υπηρεσίες στο σύγχρονο φαρμακείο

Το Συνέδριο, θα διεξαχθεί µε φυσική παρουσία (ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ) στο πολιτιστικό κέντρο FOUGARO ART CENTER, σε ένα μοντέρνο και ευχάριστο περιβάλλον, µε εύκολη πρόσβαση, δωρεάν είσοδο και parking.

Τη διοργάνωση και επικοινωνία του Συνεδρίου, έχουν αναλάβει η Χαραμή ΑΕ και το PHARMACY management ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ, με την πολυετή εμπειρία και επιτυχημένη παρουσία τους στον χώρο των συνεδρίων, εκθέσεων και εκδηλώσεων, που αφορούν τους επαγγελματίες υγείας.

Σκοπός του Συνεδρίου, είναι η ενημέρωση των Φαρμακοποιών και των Βοηθών Φαρμακείου σχετικά με νέες καινοτομίες και προσεγγίσεις, που θα αναβαθμίσουν τις προσφερόμενες προς τους ασθενείς/πελάτες υπηρεσίες, αλλά και θα αναδείξουν τον ρόλο του σύγχρονου Φαρμακείου.

Παράλληλα, θα πραγματοποιηθούν δορυφορικές ομιλίες εταιρειών, καθώς και ειδικό σεμινάριο για τους Βοηθούς Φαρμακείου.

Στα πλαίσια της διοργάνωσης, θα προσκληθούν να παρακολουθήσουν δια ζώσης, Φαρμακοποιοί και Βοηθοί Φαρμακείων απ’ όλη την Πελοπόννησο.

1 & 2 Οκτωβρίου 2022

ΝΑΥΠΛΙΟ

FOUGARO ARTCENTER
Ασκληπιού 98, 211 00 Ναύπλιο

Ένα Συνέδριο για σύγχρονους Επαγγελματίες στον Χώρο του Φαρμακείου!