ΟΜΟΡΦΙΑ

Κυτταρίτιδα τέλος με αυτές τις 10 απλές ασκήσεις

Η κυτταρίτιδα δεν είναι τίποτα άλλα παρά συσσωρευμένο λίπος κάτω από την επιφάνεια του δέρματος. Η όψη και η υφή "σφουγγαριού" που έχει οφείλεται στο γεγονός ότι το λίπος αυτό "σπρώχνει" τον συνδετικό ιστό κάτω από την επιδερμίδα.

Κυτταρίτιδα τέλος με αυτές τις 10 απλές ασκήσεις

Σε κανέναν δεν αρέσει να έχει κυτταρίτιδα. Πόσο μάλλον κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, οπότε και οι περισσότεροι από εμάς φοράμε τα μαγιό μας και επισκεπτόμαστε τις παραλίες.

Υπάρχουν 10 απλές ασκήσεις που μπορείτε να κάνετε στο σπίτι σας, στον ελεύθερο χρόνο σας, και οι οποίες εγγυημένα εστιάζουν στις περιοχές που κατά κανόνα εμφανίζεται κυτταρίτιδα.

Άσκηση 1η

cel1

Κάντε από ένα σετ 15 επαναλήψεων για κάθε πόδι

Άσκηση 2η

cel2

Κάντε από 15 επαναλήψεις στα βήματα 2, 3 και 4

Άσκηση 3η

cel3

Στο βήμα 1, κάντε κίνηση του δεξιού σας ποδιού προς τα έξω, πατήστε το στην δεξιά πλευρά και σταθείτε όπως δείχνει το βήμα 2. Επαναλάβετε με το αριστερό πόδι.

Άσκηση 4η

cel4

Ακουμπήστε το αριστερό πόδι στην μπάλα, κάντε κίνηση εσωτερικά προς τα δεξιά και πατήστε όπως δείχνει το βήμα 2. Επαναλάβετε αλλά αυτήν τη φορά κάντε κίνηση προς την άλλη πλευρά και πατήστε όπως στο βήμα 4. Επαναλάβετε με το αντίθετο πόδι.

Άσκηση 5η

cel5

Κάντε 15 επαναλήψεις

Άσκηση 6η

cel6

Αντί για το όργανο γυμναστικής που βλέπετε στη φωτογραφία, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια χαμηλή καρέκλα ή ένα χαμηλό πάγκο.

Άσκηση 7η

cel7

Διατηρήστε την θέση στο βήμα 2 για 3 δευτερόλεπτα. Κάντε 15 επαναλήψεις.

Άσκηση 8η

cel8

Αυτή άσκηση είναι μια συνεχής κίνηση, αλλά μην βιαστείτε να προχωρήσετε από το ένα βήμα της άσκησης στο άλλο. Κάντε 15 επαναλήψεις.

Άσκηση 9η

cel9

Κάντε 15 επαναλήψεις.

Άσκηση 10η

cel10

Κάντε 15 επαναλήψεις.

Διαβάστε επίσης:

Οι 4 τροφές που προκαλούν κυτταρίτιδα

Κυτταρίτιδα: Οι 3 παράγοντες που την επιδεινώνουν δραματικά

Τα γονίδια υπαίτιοι για την κυτταρίτιδα & 4 αστικοί μύθοι

Πέντε αλήθειες για την κυτταρίτιδα που είναι ανάγκη να ξέρετε