ΟΜΟΡΦΙΑ

Νέες θεραπείες για την περιποίηση του προσώπου

Εάν έχετεροδόχρου νόσο ή κιρσώδεις φλέβες, μάθετε τι μπορείτε να κάνετε για νααπαλλαγείτε.

Νέες θεραπείες για την περιποίηση του προσώπου

Εάν έχετεροδόχρου νόσο ή κιρσώδεις φλέβες, μάθετε τι μπορείτε να κάνετε για νααπαλλαγείτε.

Υπάρχουν ορισμένα…στανταράκια όσον αφορά την περιποίηση του δέρματος: η ρετινόλη εξαλείφει τις ρυτίδες,το σαλικυλικό οξύ καταπραΰνει τη φλεγμονή και το υαλουρονικό οξύ συσφίγγει τοδέρμα. Όπως όλοι οι γιατροί, έτσι και οι δερματολόγοι προσπαθούν συνεχώς ναανακαλύπτουν νέες θεραπείες και να αναθεωρούν τις μεθόδους τους ώστε να μας παρέχουντις καλύτερες και πιο αποτελεσματικές λύσεις.

Ισοτρετινοΐνη για την ακμή

Η καλύτερηαπορρόφηση των φαρμάκων που ενδείκνυνται για την ακμή βασίζεται σε ένα γεύμαπλούσιο σε λιπαρά. Τα φάρμακα που περιέχουν ισοτρετινοΐνη παρέχουν εξίσου καλή απορρόφησηχωρίς να χρειάζεται να φάτε.

Θεραπεία λέιζερ για τη ροδόχρου νόσο

Η ροδόχρους νόσοςπροκαλεί κόκκινα εξανθήματα και μια γενικευμένη μόνιμη ερυθρότητα στο πρόσωπο. Μπορείτενα συνδυάσετε τις φαρμακευτικές αλοιφές με τη θεραπεία λέιζερ για μια πιο ολοκληρωμένηκαι αποτελεσματική αντιμετώπιση της πάθησης.

Ενδοφλέβια κατάλυση με λέιζερ για τις κιρσώδειςφλέβες

Η μέθοδος της ενδοφλέβιαςκατάλυσης περιλαμβάνει την εφαρμογή λέιζερ με σκοπό την άνοδο της θερμοκρασίαςστη φλέβα. Με τον τρόπο αυτό, η φλέβα συνθλίβεται και οι κιρσώδεις φλέβες εξαφανίζονται.

Ακόμη κι αν δενπάσχετε από κάποια συγκεκριμένη πάθηση, ρωτήστε το γιατρό σας σχετικά με τις ενδείξειςτου καρκίνου του δέρματος και άλλων συναφών ασθενειών. Η πρόληψη είναι πάντοτεη καλύτερη θεραπεία και στην περίπτωση των δερματικών παθήσεων η έγκαιρηδιάγνωση μπορεί να σας προστατεύσει από περαιτέρω επιπλοκές.