ΟΜΟΡΦΙΑ

Η εσωτερική ομορφιά, ο Αινστάιν και το oligoscan

Η εσωτερική ομορφιά είναι το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό στην ανθρώπινη ύπαρξή μας. Όλες μας οι ενέργειες της ημέρας αντλούνται από την εσωτερική ομορφιά ή την ψυχή, αν το επιθυμείτε. Έχετε ποτέ αναρωτηθεί τι σας κάνει να ενεργείτε με τον τρόπο που ενεργείτε ή ποιοι είστε, στο εσωτερικό σας;

Οι περισσότεροι θεωρούν ότι είμαστε απλά μια συλλογή των κυττάρων που με κάποιο επιτυχημένο σχεδιασμό λειτουργούμε. Το πέρασμα του χρόνου προσθέτει γοητεία, σοφία και εμπειρία, αυτό δεν σημαίνει όμως πως πρέπει όλα αυτά να φαίνονται στο σώμα και στο δέρμα μας.

Η εσωτερική ομορφιά, ο Αινστάιν και το oligoscan

Σαφώς και οι ρυτίδες έκφρασης έχουν την ομορφιά τους, σημαίνουν πως ναι, έχετε γελάσει και κλάψει σε αυτόν τον κόσμο. Όμως δεν μπορούμε να πούμε όχι στην Προληπτική ιατρική και την εξωστρέφεια της Αντιγήρανσης από μέσα έτσι μικρά μυστικά που μπορούν να γίνουν σύμμαχοι μας ώστε να συμφιλιωθούμε με το χρόνο και τις συνέπειες του και να διατηρήσουμε την νεανικότητα μας όσο περισσότερο γίνεται.

Είναι σημαντικό να μας απασχολεί το βάρος, οι μυς μας η εξωτερική εμφάνιση μας, αλλά δεν είναι αρκετό για να είμαστε υγιείς. Ο στόχος είναι να θέλουμε να φροντίζουμε το σώμα μας από μέσα προς τα έξω δίνοντας ιδιαίτερη σημασία σε πιο βασικά σημεία του.

Ο Albert Εinstein κάποτε είπε ότι είναι πιο εύκολο να διασπάσεις ένα άτομο παρά μία προκατάληψη. Κάπως έτσι έχει η ιστορία με τα διατροφικά δόγματα. Η διατροφή παίζει σημαίνοντα ρόλο στην υγεία μας, αυτό δεν χωρά πολλή κουβέντα, είναι όμως η μοναδική παράμετρος για μία καλή κατάσταση υγείας. Η διατροφή μας έχει αλλάξει όπως επανειλημμένως αναφέρεται τελευταία στα ΜΜΕ δεν εμπεριέχονται τα απαραίτητα ιχνοστοιχεία τα ένζυμα και οι βιταμίνες ενώ παράλληλα από τα ραντίσματα με απαγορευμένες πλέον ουσίες τα ωφέλιμα λαχανικά και φρούτα και το περιβάλλον έχει εμπλουτισθεί με τοξικές ουσίες και βαρέα μέταλλα.

Το Oligoscan, όπως αναφέρει η κυρία Ελεάννα Παπαχαραλάμπους - στέλεχος της Ορθοβιοτικής Ιατρικής (Πρότυπο Πολυιατρείο Πρόληψης και Αντιγήρανσης) είναι μια πολύ πρόσφατη επαναστατική μέθοδος ψηφιακής φασματομετρίας που χρησιμοποιούμε στην Ορθοβιοτική για μπορούν οι επιστήμονες να εκτιμούν άμεσα και αναίμακτα την βιοδιαθεσιμότητα των όλων σημαντικών για την υγεία μετάλλων των ιχνοστοιχείων και βαρέων μετάλλων.

Η εκτίμηση της βιοδιαθεσιμότητας σε εξατομικευμένο πλαίσιο είναι πλέον απαραίτητη για την πρόσληψη των απαραίτητων μετάλλων, ιχνοστοιχείων και των βαρέων μετάλλων στο πλαίσιο του προληπτικού ελέγχου εφόσον είναι γνωστό πλέον ότι τα μεν ιχνοστοιχεία συμμετέχουν σχεδόν σε όλους τους βιολογικούς μηχανισμούς για την εύρυθμη λειτουργία του οργανισμού, ενώ η έκθεση στα τοξικά μέταλλα όπως υδράργυρος ,αλλουμίνιο, κάδμιο και το εξασθενές χρώμιο συμβάλλουν σε εκδήλωση σοβαρών ασθενειών.

Μπορούμε λοιπόν να μείνουμε νέοι για περισσότερα χρόνια και πώς; Η φροντίδα και η αγάπη είναι μια έκφραση της εσωτερικής ομορφιάς μας. Μπορεί κανείς να δώσει την αγάπη σε καθημερινή βάση στον εαυτό του έχοντας σύμμαχο την επιστήμη και τον ίδιο μας τον εαυτό, γιατί είναι θέμα απόφασης, διάθεσης και... οράματος, καταλήγει η κυρία Παπαχαραλάμπους.