ΟΜΟΡΦΙΑ

Περιποίηση επιδερμίδας: 3 συνήθειες που πρέπει να υιοθετήσετε από σήμερα κιόλας

Το δέρμα μας έχει ανάγκη από καθημερινή φροντίδα, προκειμένου να παραμείνει υγιές για περισσότερα χρόνια και να μας δίνει εκείνη την νεανική όψη που τόσο πολύ αναζητάμε.

Περιποίηση επιδερμίδας: 3 συνήθειες που πρέπει να υιοθετήσετε από σήμερα κιόλας

Δείτε 3 συνήθειες που πρέπει να υιοθετήσετε οπωσδήποτε αν θέλετε υγιές και νεανικό δέρμα για πολλά χρόνια ακόμα:

Αντηλιακό

Τίποτα δεν γερνάει την επιδερμίδα σας ταχύτερα από την ακτινοβολία του ήλιου. Για δέρμα που θα παραμείνει όμορφο καθώς μεγαλώνετε, πρέπει να φοράτε ένα αντηλιακό με δείκτη προστασίας τουλάχιστον SPF 30 κάθε μέρα. Η προστασία από τον ήλιο που σας προσφέρει το foundation το οποίο βάζετε με το μέικ-απ σας δεν είναι αρκετό. Θα έπρεπε να χρησιμοποιήσετε ένα ολόκληρο μπουκάλι του foundation για να έχετε ισοδύναμη προστασία με μια δόση αντηλιακού, έτσι καλό είναι να χρησιμοποιείτε και τα δύο.

Βιταμίνη C και ρετινόλη

Η βιταμίνη C προσφέρει αντιοξειδωτική δράση και ευνοεί την παραγωγή κολλαγόνου, ενώ η ρετινόλη λειαίνει τις ρυτίδες και ενισχύει την ελαστικότητα της επιδερμίδας. Ενσωματώστε και τα δύο συστατικά στην καθημερινή ρουτίνα περιποίησης του δέρματός σας για να το κρατήσετε νεανικό για περισσότερα χρόνια.

Υγραντήρας αέρος

Το να κοιμάστε με έναν υγραντήρα αέρος σε λειτουργία κάθε βράδυ θα σας βοηθήσει να μειώσετε δραματικά την ξηρότητα του δέρματος θα σας προστατεύσει από τις τοξίνες του περιβάλλοντος.

Διαβάστε επίσης:

Δείτε τα λάθη που σίγουρα κάνετε στο πλύσιμο του προσώπου

Ο πιο ενυδατικός "πράσινος χυμός" για την επιδερμίδα!

Σπυράκια: Ένα φυσικό προιόν της κουζίνας μας που τα... σκοτώνει

Το ποτό που νικά την τερηδόνα στο πι και φι!