ΟΜΟΡΦΙΑ

Τι γνωρίζετε για τα PIY καλλυντικά;

Το πιθανότερο είναι ότι γνωρίζετε καλά το DIY (Do It Yourself). Τι θα πει όμως PIY; Τα αρχικά της λέξης σημαίνουν Produce It Yourself, ενώ ο όρος αναφέρεται σε καλλυντικά που μπορούμε να παρασκευάσουμε εμείς οι ίδιοι.

Τι γνωρίζετε για τα PIY καλλυντικά;

Μπορεί μέχρι σήμερα να είχαμε συνηθίσει να βρίσκουμε στα ράφια πολυκαταστημάτων τα προϊόντα ομορφιάς που χρησιμοποιούμε καθημερινά για να φροντίσουμε το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά μας. Πόσο σίγουροι νιώθουμε όμως σχετικά με τα συστατικά που περιέχουν;

Παρασκευάστε χειροποίητα, φυσικά και αγνά καλλυντικά

Pionears2

Η ελληνική εταιρεία The Pionears έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα στον τομέα της κοσμετολογίας. Με γνώμονα τα χειροποίητα, φυσικά και αγνά καλλυντικά με φρέσκα συστατικά, αλλάζει τον τρόπο αγοράς καλλυντικών και μας μυεί στην καινοτόμο σειρά Made By You.

Κάθε kit είναι μία μοναδική στον κόσμο συνταγή ομορφιάς εμπνευσμένη από τον αγαπημένο παππού –φαρμακοποιό και χημικό– της ιδρύτριας της εταιρείας Bικτώριας Σόδη, η οποία μοιράζεται μαζί μας τις χειρόγραφες συνταγές που έχει στα χέρια της!

Τι ακριβώς περιέχει κάθε kit και ποια είναι η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσουμε

Σε κάθε συσκευασία της σειράς Made By You περιέχονται οι κατάλληλες φόρμουλες με αναμεμειγμένα πολλαπλά συστατικά της φύσης και 100% βιολογικά εκχυλίσματα προκειμένου να αναμειχθούν στο σπίτι κάθε ενδιαφερόμενου.

Η λεπτομέρεια που κάνει την εν λόγω σειρά να ξεχωρίζει είναι ότι για να ολοκληρωθεί η παρασκευή κάθε καλλυντικού, πρέπει να προσθέσουμε φρέσκα υλικά από το ψυγείο ή τα ράφια μας. Με ακτινίδιο, κουβερτούρα, μέλι, ζάχαρη, φρεσκοστυμμένο χυμό πορτοκαλιού, βανίλια και άλλα τρόφιμα γεμάτα θρεπτικά συστατικά, μπορούμε να εμπλουτίσουμε το προϊόν και να δημιουργήσουμε ολόφρεσκα καλλυντικά.

Η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσουμε είναι πολύ απλή και θα διαρκέσει περίπου δέκα λεπτά. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε μέσα από το σχετικό βίντεο, το οποίο μπορείτε να δείτε πατώντας εδώ.

Pionears3