ΟΜΟΡΦΙΑ

Φρύδια: Οι βασικοί κανόνες περιποίησης

Φρύδια: Οι βασικοί κανόνες περιποίησης

Τα φρύδια αποτελούν σύμφωνα με τους ειδικούς το «κάδρο» των ματιών και ανάλογα με το σχήμα που τους δίνετε μπορούν να χαρίσουν αρμονία στο πρόσωπο.

Μία σημαντική παράμετρος είναι το πάχος τους, καθώς τόσο τα χοντρά, όσο και τα πολύ λεπτά φρύδια, δεν κολακεύουν τις περισσότερες γυναίκες.

Για να είναι καλοσχηματισμένα, δείτε τι πρέπει να κάνετε:

- Η καλύτερη στιγμή για να βγάλετε τα φρύδια σας είναι μετά το ντους, που οι τρίχες είναι πιο μαλακές. Διαφορετικά, πριν ξεκινήσετε, απλώστε μικρή ποσότητα ενυδατικής κρέμας.

- Επιλέξτε να τα βγάλετε σε φυσικό φως, γιατί το τεχνητό μπορεί να δημιουργήσει σκιές που θα σας μπερδέψουν.

tsimpidaki frudion

- Χτενίζετε τα φρύδια προς τα πάνω με ένα ειδικό βουρτσάκι ή μια παλιά οδοντόβουρτσα για να ξεχωρίσει το φυσικό τους σχήμα.

- Απλώστε μια λευκή ή ανοιχτόχρωμη σκιά στο κάτω μέρος του τόξου των φρυδιών, για να διακρίνετε καλύτερα τις τριχούλες που περισσεύουν και πρέπει να αφαιρέσετε.

- Επιλέξτε ένα τσιμπιδάκι με πλάγιο τελείωμα, που είναι πιο αποτελεσματικό, και τραβήξτε την κάθε τρίχα προς τη μεριά που φυτρώνει.

- Χρησιμοποιήστε ένα ψαλιδάκι για να κόψετε τις άκρες των ατίθασων τριχών που περισσεύουν στην πάνω μεριά των φρυδιών, αφού τα ξαναχτενίσετε προς τα πάνω.

Για πιο πυκνό αποτέλεσμα

Αν έχετε λεπτά φρύδια και θέλετε να δείχνουν πιο πλούσια, επιλέξτε ένα μολύβι ή μια σκιά στην απόχρωση των φρυδιών σας και χρωματίστε ελαφρά το τόξο των φρυδιών. Στη συνέχεια βουρτσίστε με ένα ειδικό βουρτσάκι ή μια παλιά οδοντόβουρτσα για πιο φυσικό αποτέλεσμα.

Διαβάστε επίσης:

Χάνετε τα μαλλιά σας τελευταία; Δείτε τι φταίει

Ξύπνησες με πρησμένο πρόσωπο; Τι φταίει και τι μπορείς να κάνεις

 

BEST OF NETWORK