ΟΜΟΡΦΙΑ

R - RETINOATE® INTENSE: Το αποκορύφωμα της αναζωογόνησης του δέρματος

Η πιο ισχυρή αντιγηραντική τεχνολογία της Medik8 μέχρι σήμερα.

R - RETINOATE® INTENSE: Το αποκορύφωμα της αναζωογόνησης του δέρματος

Ένα επαναστατικό σύμπλοκο από τις καλύτερες μορφές της βιταμίνης Α – κρυσταλλικά ενθυλακωμένης ρετιναλδεΰδης ενισχυμένη με την επαναστατική ρετινοϊκή ρετινόλη – για την απόλυτη ισχύ βιταμίνης Α. Ποτέ πριν αυτά τα δύο μυθικά μόρια δεν συνδυάστηκαν και ποτέ πριν δεν έχουν υπάρξει τόσο εντυπωσιακά και ορατά αποτελέσματα σε ρουτίνα φροντίδας δέρματος στο σπίτι.

Οκτώ φορές πιο ισχυρή και 11 φορές πιο γρήγορης δράσης σε σχέση με τη ρετινόλη. Σε μόλις 4 εβδομάδες, λεπτές γραμμές εξαλείφονται ορατά και επιτυγχάνονται μοναδικά επίπεδα φωτεινότητας, ενυδάτωσης και λείανσης της επιδερμίδας.

Σχεδιασμένη για χρήση μόνο κατά τη διάρκεια της νύχτας, η νέα r-Retinoate Intense έχει δημιουργηθεί μέσα σε μία cashmere-soft ενυδατική κρέμα νύχτας, με επιπλέον δραστικές ουσίες όπως ένα ισχυρό σύμπλοκο κεραμιδίων και drone-targeted πεπτίδια. Δρώντας καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας, όταν ξυπνάτε το δέρμα είναι ορατά πιο αναζωογονημένο, ανανεωμένο και αναμφισβήτητα με πιο νεανική εμφάνιση.

10 χρόνια στην έρευνα και παραγωγή

3 πατενταρισμένες και patent pending ανακαλύψεις για τη δημιουργία αυτού του αριστουργήματος. Ένα επαναστατικό μείγμα ρετινοϊκής ρετινόλης και κρυσταλλικά σταθεροποιημένης ρετιναλδεΰδης. Μία εμπειρία καθαρής ισχύος μεταμόρφωσης σε μόλις 4 εβδομάδες. Έξυπνο σύστημα μεταφοράς «drone-targeted» – το οποίο κατευθύνεται σαν ένα drone, για να διεισδύει στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας σε σχέση με το φυσιολογικό, πάντα με στόχο τη μεταφορά των δραστικών ουσιών σε συγκεκριμένα κύτταρα υποδοχείς, διεγείροντας τη παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης για ένα πιο σφριγηλό και με όγκο δέρμα, κάτι περισσότερο από μία απλά νεανική εμφάνιση της επιδερμίδας.

Ως οι Ειδικοί στη τεχνολογία της βιταμίνης Α, η Medik8 έχει δημιουργήσει μία υπερεμπλουτισμένη φόρμουλα, με πλούσια υφή που μπορεί να τα κάνει όλα - τελεία. Συνδυάζοντας αυτά τα ισχυρά ενεργά συστατικά αυξάνει την αποτελεσματικότητα και την ισχύ της, βελτιώνει τη συνολική εμφάνιση του τόνου και της υφής της επιδερμίδας, μειώνει παράλληλα λεπτές γραμμές και ρυτίδες και προάγει τη φωτεινότητά της.

geniki

Αποτελέσματα

-8x ισχυρότερη από τη ρετινόλη

-11x πιο γρήγορη δράση από τη ρετινόλη

-Αναζωογονεί και αναγεννά το δέρμα κατά τη διάρκεια της νύχτας

-Αυξάνεται η ελαστικότητα, οι λεπτές γραμμές και ρυτίδες απαλύνονται δραματικά

-Διεγείρει τους αμυντικούς μηχανισμούς του δέρματος για την αποκατάσταση και προστασία του

-Η επιδερμίδα εμφανίζεται πιο ομοιόμορφη, φωτεινή και λαμπερή

-Πολλαπλού βάθους ενυδάτωση – απαραίτητη κατά τη διάρκεια της χρήσης βιταμίνης Α

-Κατάλληλη για κάθε τύπο δέρματος

Δραστικές ουσίες

Polymer ενθυλακωμένη Ρετινοϊκή Ρετινόλη

8 φορές πιο ισχυρή σε σχέση με τη ρετινόλη και φωτοσταθερή για χρήση πρωί και βράδυ. Μη ερεθιστική μορφή βιταμίνης Α, η οποία διεγείρει τη σύνθεση κολλαγόνου και βοηθάει στην αναγέννηση των κυττάρων

Drone-Targeted Copper Peptide

Κατευθυνόμενο σαν ένα drone σε ένα συγκεκριμένο υποδοχέα κύτταρο για μέγιστα αποτελέσματα. Αυτό το σύμπλοκο πεπτιδίων απελευθερώνεται σταδιακά. Διεγείρει τη σύνθεση κολλαγόνου και ελαστίνης για περισσότερο όγκο και φυσικά ένα πιο νεανικό και υγιές δέρμα

Ρετιναλδεΰδη

11 φορές πιο γρήγορη δράση σε σχέση με τη ρετινόλη. Η νέας γενιάς μορφή βιταμίνης Α η οποία αυξάνει τη κυτταρική ανανέωση και μειώνει την εμφάνιση λεπτών γραμμών και ρυτίδων, για μία ορατά πιο νεανική επιδερμίδα

Smart Hydration Reservoir – με πλολλαπλού μοριακού βάρους υαλουρονικό οξύ

Με μία μοναδική ικανότητα να ελκύει και να συγκρατεί περισσότερο από 1000 φορές το βάρος του σε νερό, το υαλουρονικό οξύ προσελκύει την υγρασία από το περιβάλλον γύρω του προς την επιδερμίδα, αφήνοντάς την απαλή και ενυδατωμένη.

Βιταμίνη E

Ένα ισχυρό λιποδιαλυτό αντιοξειδωτικό που μπορεί και μπλοκάρει τις ελεύθερες ρίζες του δέρματος, ενώ ταυτόχρονα σταθεροποιεί και την ρετιναλδεΰδη για βέλτιστη ισχύ.

Σύμπλοκο κεραμιδίων Ένα μίγμα από κεραμίδια τα οποία είναι πανομοιότυπα με το δέρμα. Θρέφει και επιδιορθώνει τον φυσικό προστατευτικό μανδύα του δέρματος..

Organic Carrot Seed Oil

Παρέχει μία απαλή απόχρωση βερίκοκου σε αυτή τη προηγμένη κρέμα. Αυτό το έλαιο είναι μέρος του μοναδικού, patent pending συστήματος σταθερότητας της Medik8 το οποίο διατηρεί σε συνεχή ισχύ τη δράση της r-Retinoate Intense.

Οδηγίες χρήσης

Μετά τον καθαρισμό του δέρματος το βράδυ, εφαρμόστε μικρή ποσότητα από τη r-Retinoate Intense σε πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ. Η προσαρμογή είναι απαραίτητη σε αυτό το προϊόν, εξαιτίας της υψηλής δόσης ρετιναλδεΰδης. Εφαρμογή δύο φορές την εβδομάδα τις δύο πρώτες εβδομάδες, βράδυ παρά βράδυ τις επόμενες δύο εβδομάδες και κάθε βράδυ στη συνέχεια.