ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΤΗΤΑ

Σε πόσα λεπτά μία γυναίκα αποφασίζει αν "ταιριάζετε"...

Σε πόσα λεπτά αποφασίζει μία γυναίκα αν της «κάνει» ο άνδραςπου βρίσκεται απέναντί της σε μία καφετέρια;

Σε πόσα λεπτά μία γυναίκα αποφασίζει αν "ταιριάζετε"...

Σε πόσα λεπτά αποφασίζει μία γυναίκα αν της «κάνει» ο άνδραςπου βρίσκεται απέναντί της σε μία καφετέρια;

Σύμφωνα με μία βρετανική δημοσκόπηση, που πραγματοποιήθηκε στοπλαίσιο της κυκλοφορίας ενός βιβλίου πουλέγεται «The Language of Instinct»,για τη μέση γυναίκα 180 δευτερόλεπτα είναι υπεραρκετά για να «ζυγίσει» τηνεμφάνιση, το σώμα και το γούστο στο ντύσιμο ενός άνδρα που βρίσκεται κοντά της,καθώς επίσης τη μυρωδιά, την προφορά και τις πιθανότητες να της… ταιριάζει.

Παράλληλα, όπως προέκυψε από τα αποτελέσματα, σε αυτό τοχρονικό διάστημα μπορεί να ελέγξει επίσης πώς αλληλεπιδρά με τους φίλους τουκαι να «κρίνει» εάν είναι επιτυχημένος ή φιλόδοξος.

Οι γυναίκες, μάλιστα, φαίνεται πως αλλάζουν σπάνια γνώμημετά την αρχική τους εκτίμηση, θεωρώντας πως έχουν απόλυτο δίκιο για τις εκτιμήσειςτης… πρώτης ματιάς.

Ποιοι άνδρες απορρίπτονται με την πρώτη ματιά;

Όπως διαπιστώθηκε από τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης, οιγυναίκες απορρίπτουν γρήγορα έναν άντρα που νιώθουν ότι είναι πολύ αλαζονικός ήπολύ «ενδεής», όπως επίσης και αν δεν έχει καλή συμπεριφορά απέναντι στους άλλους,εάν «δείχνει» ότι δεν κερδίζει αρκετά χρήματα ή αισθάνονται ότι δεν έχει κάτικοινό μαζί τους.

Στη δημοσκόπηση συμμετείχαν 3.000 άντρες και γυναίκες. Το84% εξ αυτών δήλωσαν πως βασίζονται στο ένστικτό τους, όταν παίρνουν αποφάσεις,καθώς και ότι είναι πιο σημαντικό απ' οποιοδήποτε άλλο κριτήριο.