ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΤΗΤΑ

Οι 6 ρόλοι που υποδύονται οι γυναίκες στις σεξουαλικές τους φαντασιώσεις

Είναι γνωστό ότι τα σενάρια ερωτικού περιεχομένου έρχονται σχεδόν αυθόρμητα στους περισσότερους ανθρώπους, όταν έχουν σεξουαλικές σκέψεις ή επαφές.

Οι 6 ρόλοι που υποδύονται οι γυναίκες στις σεξουαλικές τους φαντασιώσεις

Άντρες και γυναίκες φαντασιώνονται πολλές φορές ότι κάνουν σεξ με ένα άγνωστο άτομο, ή ότι κάνουν σεξ με περισσότερα άτομα από ένα ή ότι ο ερωτικός τους σύντροφος είναι κάποιο διάσημο πρόσωπο.

Μέσα από το βιβλίο της "Private Thoughts: Exploring the Power of Women's Sexual Fantasies", η σεξολόγος και θεραπεύτρια σε ζητήματα που αφορούν την ανθρώπινη σεξουαλικότητα, Wendy Maltz, μας αποκαλύπτει τους 6 ρόλους/χαρακτήρες που οι γυναίκες κατά κανόνα φαντασιώνονται στις απόκρυφες σεξουαλικές τους σκέψεις.

Αυτοί οι ρόλοι είναι:

"Η όμορφη παρθένα": Το αντικείμενο του πόθου ενός όμορφου άντρα

"Το θύμα": Το αντικείμενο σεξουαλικού "εξευτελισμού" ή θύμα σεξουαλικής βίας

"Η άγρια/επιθετική γυναίκα": Εκείνη που παίρνει κάθε πρωτοβουλία για να προκαλέσει την σεξουαλική επαφή με έναν άντρα

"Η εξουσιαστής": Εκείνη που όχι μόνο έχει τον πλήρη έλεγχο της σεξουαλικής επαφής, αλλά και επιβάλλει κάθε της επιθυμία στον ερωτικό της σύντροφο, όσο ακραία και αν είναι αυτή

"Η παρατηρητής": Ο ρόλος όπου η γυναίκα παρακολουθεί άλλα άτομα να κάνουν σεξ και ειδικά τον άντρα που επιθυμεί σεξουαλικά η ίδια

"Ο απόλυτος έρωτας": Είναι ο ρόλος που η γυναίκα έχει άμεση ψυχοσωματική σύνδεση/επαφή με τον ερωτικό της σύντροφο, όπως και εκείνος με εκείνη.

Διαβάστε επίσης:

Το προφυλακτικό του μέλλοντος είναι μικροσκοπικό

Ποιοι άνδρες και γυναίκες είναι πιο πιθανό να συγχωρήσουν την απιστία...

Γυναίκες & αυτοϊκανοποίηση: Οι 5 άγνωστες πτυχές...

Πρώτοι στο sex οι Έλληνες, σύμφωνα με τη γερμανική Bild