ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΤΗΤΑ

Προφυλακτικό... delivery κατ' οίκον! (video)

Αν έχετε βρεθεί σε μία δύσκολη στιγμή που χρειαζόσασταν... επειγόντως ένα προφυλακτικό, αλλά δεν είχατε κανένα γύρω σας εκείνη τη στιγμή, τότε είναι καιρός να μάθετε για την εφαρμογή στα κινητά τηλέφωνα, που σας φέρνει το προφυλακτικό στην πόρτα σας!

Προφυλακτικό... delivery κατ' οίκον! (video)

Ο βρετανικός κατασκευαστής προφυλακτικών, Durex, δημιούργησε την υπηρεσία "SOS Condom", η οποία κάνει αυτό ακριβώς που υποδηλώνει το όνομά της: παραδίδει ένα ή περισσότερα προφυλακτικά στον χρήστη της εφαρμογής, όπου και αν βρίσκεται αυτός.

Σύμφωνα με τους Los Angeles Times η εν λόγω εφαρμογή είναι προς το παρόν διαθέσιμη μόνο στο Ντουμπάι, όπου οι ιδιαίτερες συνθήκες τις τοπικής κοινωνίας είναι τόσο αυστηρές όσον αφορά την σεξουαλική απελευθέρωση, ώστε είναι ιδιαίτερα δύσκολο να βρει κανείς προφυλακτικά την ώρα που τα χρειάζεται περισσότερο!

Ολοένα και περισσότερες πόλεις κερδίζουν έδαφος για να συμπεριληφθούν σε αυτήν τη μοναδική πρωτοβουλία της Durex με το Παρίσι να έχει το προβάδισμα έναντι του Λος Άντζελες, της Βοστώνης και της Νέας Υόρκης.

Η εταιρεία διαβεβαιώνει τους ενδιαφερόμενους ότι η παράδοση των προφυλακτικών γίνεται με κάθε διακριτικότητα με τους ανθρώπους του... delivery να υποδύονται πότε τον πιτσαδόρο, πότε τον αστυνομικό και πότε τον τουρίστα που ζητάει οδηγίες, ώστε να μην καταλάβουν τίποτα οι γείτονες.