ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΤΗΤΑ

Πόσοι άνδρες έχουν κάνει μεγέθυνση τελικά στην Ελλάδα

Όλο και περισσότεροι είναι οι άνδρες που επιθυμούν μεγέθυνση και πάχυνση πέους, τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα, όπως αποκαλύπτουν στοιχεία που προέρχονται από την Ελληνική Ανδρολογική Εταιρεία.

Πόσοι άνδρες έχουν κάνει μεγέθυνση τελικά στην Ελλάδα

Είναι χαρακτηριστικό ότι η αύξηση σε αυτού του είδους τις επεμβάσεις το 2013, ξεπέρασε το 70%, σε σχέση με την τελευταία δεκαετία.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, κάθε χρόνο στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια πραγματοποιούνται περισσότερες από 70 χειρουργικές επεμβάσεις για μεγέθυνση και πάχυνση πέους.

Το μέγεθος

Μπορεί η επιστήμη να υποστηρίζει ότι όλα τα μεγέθη είναι καλά, αρκεί να κάνουν ικανοποιητικά τη «δουλειά» τους, αποσυνδέοντας το μέγεθος με τη λειτουργικότητα, οι ίδιοι οι άνδρες, όμως, φαίνεται πως έχουν διαφορετική άποψη.

Συνήθως στον ευρωπαϊκό πληθυσμό τα ανδρικά «προσόντα» κυμαίνονται από 13-15 εκατοστά.

Όπως εξηγούν, όμως, οι ανδρολόγοι, σε πολλές περιπτώσεις πίσω το άγχος των ανδρών για το μέγεθος μπορεί να κρύβεται μια δυστυχισμένη ερωτική ζωή, ανεξάρτητη από το μήκος τους πέους.

Στην πλειοψηφία τους, οι άνδρες που επιθυμούν μεγέθυνση πέους είναι ελεύθεροι, πάνε μόνοι τους στο γιατρό και ηλικιακά κυμαίνονται από 18 μέχρι και 70 χρόνων, ενώ δεν είναι και λίγες οι περιπτώσεις που το άγχος μπορεί να οδηγήσει ακόμα και σε αποχή από το σεξ και σε ακραίες περιπτώσεις αυτοτραυματισμούς, στην προσπάθεια μεγέθυνσης με «πρωτόγονες» μεθόδους.

Σε κάθε περίπτωση αν ενδιαφέρεστε επισκεφτείτε έναν ανδρολόγο και ενημερωθείτε για την τεχνική που εφαρμόζεται σήμερα, όπως επίσης και για την εμπειρία του και το βιογραφικό του, πριν αποφασίσετε να προχωρήσετε.