ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΤΗΤΑ

Έρευνα σεξ: Αρέσει στους άνδρες, δεν το ξέρουν οι γυναίκες

Όσον και να φαίνεται παράξενο υπάρχουν κάποιες ανδρικές προτιμήσεις τις οποίες είτε δεν γνωρίζουν, είτε υποτιμούν οι γυναίκες, ακόμη και για τους ίδιους τους συντρόφους τους.

 

Έρευνα σεξ: Αρέσει στους άνδρες, δεν το ξέρουν οι γυναίκες

Σύμφωνα με δημοσκόπηση του Ifop η παρακολούθηση ταινιών πορνό δεν αποτελεί κάτι ιδιαίτερο για το ζευγάρι.
Η παρακολούθηση τέτοιων ταινιών, στην τηλεόραση ή στον υπολογιστή, είναι μια μοναχική και ανδρική υπόθεση η οποία όμως γνώρισε ένα μεγάλο ξέσπασμα με την βοήθεια του ίντερνετ.

Αλλά σύμφωνα με την δημοσκόπηση του Ifop το να δει ένα ζευγάρι μαζί μια τέτοια ταινία δεν θεωρείται ασυνήθιστο καθώς ένας στους δύο Γάλλους το έχει ήδη δοκιμάσει.

Η δημοσκόπηση πραγματοποιήθηκε για ένα πορνογραφικό σάιτ και έλαβαν μέρος πάνω από 1.000 ενήλικες, επιβεβαιώνοντας αρχικά την ιδέα ότι οι άντρες είναι οι φανατικοί στο ...είδος. Αντίθετα το 80% που ρωτήθηκαν δεν είχαν δει καμία ταινία κατά την διάρκεια του χρόνου. Ανάμεσα σε αυτές υπήρχαν και γυναίκες που δεν είχαν δει ποτέ σε όλη τους την ζωή (36%). Το 47% των ανδρών που ρωτήθηκαν είπαν ότι δεν είχαν δει κάποια ταινία για φέτος, ενώ μόλις ένας στους δέκα δήλωσε ότι δεν είχε δει ποτέ κάποια ταινία.

Επιβεβαιώθηκε ακόμα και η άποψη ότι οι γυναίκες συνήθως υποτιμούν την προτίμηση του συντρόφου τους να παρακολουθούν αυτές τις ταινίες, ενώ μάλιστα το 16% των γυναικών πιστεύουν ότι ο σύντροφός τους όντως δεν τις παρακολουθεί (αλλά μόνο το 8% των ανδρών θα μπορούσαμε να κατατάξουμε σε αυτή την κατηγορία).

Διαβάστε ακόμη:

Πώς επιδρά το σεξ στο γυναικείο κορμί (γράφημα)

Περιστασιακό σεξ: Γιατί το επικροτούν οι ειδικοί

Τι μπορεί να πάθει μια γυναίκα από το πολύ σεξ

Ποιο μέγεθος προτιμούν οι γυναίκες για σχέση και ποιο για one night stand!

Το σημείο του σώματος για το οποίο θέλει να ακούει τα περισσότερα κοπλιμέντα μια γυναίκα